in

Tomorrow konferencija u Beogradu okupiće paneliste u Metaversu

Tomorrow konferencija

Tomorrow konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, objavila je svoj program sa satnicom.

Ovaj jedinstveni događaj, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na Tomorrow konferenciji, a po prvi put u Evropi, biće organizovan i panel u Metaversu.

Osim dnevnog programa koji će predstaviti poslednje svetske trendove iz ovih sfera, biće organizovane i žurke na kojima će nastupiti svetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti globalna DJ zvezda Maceo Plex, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru.

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući „rudarenje“, ulaganje i još mnogo toga, a sve kroz iskustvo vodećih svetskih eksperata.

Prvi put u Evropi, a drugi put u svetu, Tomorrow konferencija imaće panel u Metaversu

Metaverse je jedna od poslednjih stepenica u evoluciji interneta. To je skup međusobno povezanih, 3D virtuelnih svetova i još uvek je u nastajanju, ali mnoge ključne komponente već postoje i uveliko prave revoluciju u industrijama poput e-trgovine, medija, zabave, pa čak i u oblasti nekretnina.

Učesnici panela na Tomorrow konferenciji, locirani po celom svetu, biće predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici na bini nosiće virtuelne naočare. Oni će razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

O sve popularnijim NFT-jevima govoriće Vitomir Jevremović, Ari Tomasson, Ipshita Kumar, Arvin Kamsheh, Vladimir Trkulja iz Unicefa, Aleksandar Gligorić i Josip Vlah. Posetioci će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe. O gejmingu i NFT-u govoriće Wesley Ellul. EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex, lansiraće specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije.

Noćni program uključiće ekskluzivni event u BelexpoCentru u saradnji sa Exitom, na kom će nastupiti Maceo Plex, kao i žurka u klubu Hype. Biće organizovan i VIP event ograničenog kapaciteta i zatvorenog tipa u restoranu Buddha Bar. 

Tomorrow konferencija – najekskluzivniji događaj u regionu i šire

„Ponosni smo što smo domaćini ovako velikog događaja. Cilj nam je da publici približimo trendove koji će obeležiti ovu deceniju pa i ovaj vek u informatičkom smislu, od segmenta razvoja finansijskih tehnologija do virtualne realnosti. Posetioci će imati priliku da, među prvima, saznaju novosti i trendove blokčejna i razvoja kriptovaluta, kao i DeFi, DAOs i Web3 sveta. Predstavićemo i novi, inovativni svet NFT-jeva i specijalno na Tomorrow konferenciji – panel u Metaversu. U planu nam je da i narednih godina Beograd bude vodeća destinacija na mapi inovativnih industrija“ – najavljuje Zoran Tadić, direktor programa Tomorrow konferencije.

Među govornicima nalaze se pioniri i najpoznatija domaća i internacionalna imena iz crypto sfere, među kojima su Craig Sellers, osnivač kriptovalute Tether, Tanja Bivić Plankar, predsednica Blokčejn Alijanse Evrope, Bruno Ver, blokčejn ekspert i osnivač vodeće kompanije iz oblasti NFT-ja NIFTIFY, Marko Suvajdžić sa Univerziteta Florida, Aleksandar Matanović, osnivač kripto menjačnice Ecd.

Konferencija će se održati u Belekpocentru, modernom event centru površine 900m2 koji je uspešno adaptiran za organizaciju ove dinamične konferencije. Programski sadržaji će se odvijati na tri bine.

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cenama ulaznica za posetioce, online pratioce i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije https://tmrwconf.net/.

Naslovni vizual: Tomorrow konferencija

U Beogradu se u maju 2023. ponovo održava Tomorrow konferencija


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

festival živih statua

Nešto novo i drugačije: Održan Prvi festival živih statua u Loznici

prosto ko pasulj

Manifestacija Prosto ko pasulj početkom juna u Temerinu