Events in Serbia čuva privatnost svojih posetilaca veb stranice eventsinserbia.com (u daljem tekstu: sajt) i štiti njihove lične podatke.

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

U načelu možete posetiti ovaj sajt bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi. Naši serveri sakupljaju imena domena, ali ne e-mail adrese posetilaca sajta.

Informacije o imenima domena do kojih dođemo ne koristimo kako bismo vas lično identifikovali, već da bi na osnovu te i drugih informacija izmerili broj poseta sajtu, prosečno vreme provedeno na sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja našeg sajta i unapredili njegov sadržaj.

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pretraživača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Niz podataka kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Pogledajte kako izgleda Politika privatnosti usluge Gravatar. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Obrasci za kontakt / Newsletter

Ako se prijavite za naš newsletter unosom imena, prezimena i adrese e-pošte, koristićemo ove podatke da bismo vam poslali naš newsletter i informacije o našim ponudama i uslugama.

Mi koristimo MailerLite za obradu naših lista. Pogledajte kako izgleda Politika privatnosti servisa MailerLite.

Link za odjavu sa newslettera se nalazi u dnu svake poruke koju pošaljemo na e-mail koji ste nam dostavili.

Cookies / Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se prijaviti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju u kolačiće. Podešavanje je takvo da ne biste morali ponovo da unosite svoje detalje kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na ovu veb stranicu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pretraživač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbor ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama na ekranu traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

Sadržaj sa drugih sajtova

Sajt Events in Serbia može sadržati linkove ka drugim internet sajtovima koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim sajtovima koristeći date linkove, operateri ovih sajtova mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.

U nastavku se nalaze informacije o Politici privatnosti nekih od sajtova koji se linkuju sa sajta Events in Serbia:

Sa kim delimo vaše podatke

Ova veb lokacija postavlja samo kolačiće koji su neophodni za njen rad.

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a može im prostupiti autor sajta, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovoj politici ili druge svrhe za koje ste vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg sajta trećim licima, ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o vama koje nam pružite, bez vašeg prethodnog odobrenja.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb lokaciji (ukoliko postoje), takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u svakom trenutku videti, uređivati ili brisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime).

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete tražiti informaciju o podacima koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete takođe tražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Informacije na ovom sajtu mogu se promeniti bez prethodnog obaveštenja.
Copyright © 2023 eventsinserbia.com
Sva prava zadržana.