fbpxAko želite da svojim veštinama i znanjem doprinesete organizaciji najlepših manifestacija u Srbiji, prijavite se na neki od volonterskih konkursa!


TEDx Mokrin

Ukoliko želite da budete deo trećeg TEDxMokrin-a, prijavite se putem ovog linka!
Događaj se održava u subotu 14. decembra i trajaće od 11h do 19h, s tim što će skup za volontere biti nešto ranije tog prepodneva. Organizatorima će biti potrebna pomoć na nekoliko punktova. Svim volonterima će biti obezbeđen obrok i sveži napici za vreme smene. Volonterski zadaci neće biti fizički naporni, ali se traže vedri, pozitivni i posvećeni volonteri da učine ovaj događaj još boljim.

Ukoliko ne znate šta je TED događaj, pročitajte više o tome u tekstu o trendovima u organizaciji događaja.


Otvoren je konkurs za volontere na Vitez Festu 2020!

Kraljevski red vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se pridruže Festivalu viteštva sa najdužom tradicijom:
Vitez FEST-u 2020. godini (11 – 12. april, Kalemegdan, “Nedelja viteštva” 06 – 10. april).

Vitez Fest je međunarodni viteški festival koji se, u saradnji sa Gradom Beogradom, Beogradskom tvrđavom, Turističkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Beograda, a sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Irineja, pod pokroviteljstvom Nj.K.V Kneginje Linde Karađorđević, održava na veliki praznik dece – Vrbicu / Cveti na Beogradskoj tvrđavi. Pod sloganom: “Klinci i klinceze, postanite prinčevi i princeze”, oživljava pravu modernu interaktivnu bajku.

Volontiranje se može obavljati u sledećim sektorima: Sektor programa, Sektor produkcije, Sektor marketinga i Sektor administracije.

Trajanje angažovanja: 10.02. – 10.05.2020.

Više informacija o konkursu i prijavi potražite na linku i FB stranici Vitez Fest / Knight Fest


Zaigraj za najveći tim u Evropi

U Beogradu se od, od 20. do 25. jula održavaju 5. Evropske Univerzitetske igre.

Želite da budete deo najvećeg evropskog univerzitetskog prvenstva? Želite da budete jedni od 2.300 volontera koji će imati priliku da iz prvih redova gledaju takmičenja studenata sa skoro 500 univerziteta iz cele Evrope? Želite da steknete neprocenjivo iskustvo, obogatite svoju biografiju, dobijete sertifikat o volontiranju? Želite da upoznate volontere iz Srbije i inostranstva, da na koristan način provedete dve nedelje jula i da se nezaboravno provedete?

Onda je volontiranje za vreme Evropskih Univerzitetskih Igara prava odluka za Vas!

Vaša pomoć će biti potrebna u velikom broju sektora u čak 21. sportu!

Više informacija o uslovima konkursa i prijavi potražite klikom na link EUG2020


 

  • Povežimo se