Sajt eventsinserbia.com je registrovani online medij (upisan u Registar medija Republike Srbije pod registarskim brojem IN000875).

Kao registrovano javno glasilo na njega se primenjuju odredbe Zakona o javnom informisanju i medijima. U skladu sa tim sajt poštuje moralne i etičke principe novinarstva.

Sadržaj

Sajt i tekstovi, logotipi, slike, video i audio materijal i ostali materijali na ovom sajtu su autorsko pravo ili vlasništvo online medija eventsinserbia.com ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.

Tekstovi objavljeni na sajtu se mogu deliti putem društvenih mreža (sa linkom do adrese sajta kao izvora i uz potpisivanje autora fotografija). Nije dozvoljeno deljenje tekstova u drugim elektronskim i štampanim medijima.

Zabranjeno je korišćenje bilo kog teksta sa ovog sajta u komercijalne svrhe. Online medij eventsinserbia.com će koristiti sva zakonom dozvoljena sredstva da zaštiti svoja autorska prava i prava intelektualne svojine.

Ukoliko smatrate da je sadržaj sajta prekršio vaše ili drugo autorsko pravo, molimo obavestite nas na email adresu hello@eventsinserbia.com.

Korišćenje sajta

Events in Serbia nije organizator putovanja na destinacije o kojima piše.

Naša misija je podsticanje putovanja Srbijom, pre svega među domaćim turistima koji su željni aktivnijeg odmora i doživljaja koje nude manifestacije na svim našim destinacijama. Želja nam je da vam svojim tekstovima damo ideje za putovanja, predstavimo Srbiju na drugačiji način, a predlozima na osnovu ličnog iskustva pomognemo da napravite izbor.

Sajt nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem sajta ili njegovog sadržaja. Sadržaj sajta može sadržati netačne podatke ili greške u kodu. Promene na sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.

Komentari

Odgovorni urednik sajta zadržava pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi ili sadrže elemente diskriminacije na osnovu seksualne, verske, političke, rodne i bilo koje druge pripadnosti, kao i elemente mržnje i netrpeljivosti.

Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove autora sajta eventsinserbia.com.

Linkovi ka drugim sajtovima

Na sajtu eventsinserbia.com nalaze se linkovi ka drugim sajtovima ili internet stranicama čiji vlasnik ili korisnik nije Events in Serbia. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo kako bismo pružili dodatnu vrednost i više informacija.

Sajt eventsinserbia.com ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova, kao ni za proizvode ili usluge koje su dostupne na ovim sajtovima.

Izmena uslova korišćenja

Sajt eventsinserbia.com može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst.