in

Susreti organizatora manifestacija 2013

Susreti organizatoraU organizaciji redakcije časopisa “Vodič kroz turističke manifestacije” u prostorijama Privredne komore Srbije 14. februara 2013. održaće se VI Susreti organizatora manifestacija – specijalizovan događaj usmeren na edukaciju svih onih koji se bave organizacijom manifestacija u našoj zemlji.

Skup je značajan iz nekoliko razloga:

– Jedini je te vrste u našoj zemlji i prvi u regionu

– Očekuju nas zanimljive teme. Pažnja će biti usmerena na praktične probleme koji se uglavnom vezuju za naše tržište i predloge mogućih rešenja. Ove godine biće reči o ulozi lokalnih samouprava u pružanju pomoći organizatorima manifestacija, o značaju medijskog predstavljanja turističkih manifestacija, o značaju animacije za turističku manifestaciju i o strategijskom planiranju manifestacionog turizma.

– Biraju se najbolji. Kao i prethodnih godina sami učesnici skupa odlučiće o dobitnicima ovogodišnje Turističke slagalice u kategorijama: najuspešnija tradicionalna manifestacija, najuspešnija nova manifestacija, zaslužni pojedinac u oblasti manifestacionog turizma, najuspešnija lokalna samouprava kao stub podrške organizatorima manifestacija i najbolji promo film o manifestaciji.

– I najvažnije, kolege iz struke iz Srbije, ali i iz regiona biće na jednom mestu. Prava uvertira za Sajam turizma u Beogradu koji počinje sedam dana kasnije!

Više informacija o Susretima organizatora manifestacija (program skupa, prijava) možete dobiti na zvaničnom sajtu organizatora manifestacije.com.

Written by Events in Serbia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

organizacija dogadjaja sajtovi

[Internet] Edukacija od kuće

trendovi u industriji dogadjaja

Event trends for 2013