in

[Najava] Kontakt konferencija – veliki regionalni događaj muzičke industrije

kontakt konferencija

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt  konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Posle dva online izdanja, Kontakt 2022 održaće se uživo. Ova značajna konferencija okuplja profesionalce iz regiona na temu muzičkog biznisa, starih i novih trendova i aktuelnih mogućnosti.

Najnovije, šesto izdanje Kontakta obeležiće primeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da stvore perspektivno okruženje za sve muzičke profesionalce u regionu, i da omoguće fluentnu i konstantnu saradnju stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima.

Kontakt je deo INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), u okviru ove mreže je 19 evropskih showcase konferencija i festivala, a Kontakt je još 2019.  primljen kao jedini  predstavnik Srbije.

Ovogodišnja Kontakt konferencija ima temu „Povratak u novu normalnost“

Šesto izdanje Kontakta se održava, pred održavanja nadolazeće koncertne i festivalske sezone. Ovoga puta će se svi relevenatni činioci sličnih okupljanja naći u Beogradu sa nadom da će se uskoro uspostaviti normalno funkcionisanje jedne od najugroženijih privrednih grana u Covid vremenu a to je industrija događaja.

I ove godine učesnike očekuje veliki broj koncerata u muzičkom delu konferencije, ali i dolazak predstavnika najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore. Kontakt se održava u Art & music distriktu u Cetinjskoj 15, koja će i dalje ostati baza Kontakt priče kao i u još nekoliko relevantnih kulturnih prostora Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice;  muzički deo programa (koncerti).

Danas je više nego ranije neophodna promocija novih ideja i tendencija, kao i povezivanje profesinalaca iz regiona, tako da će Kontakt i ovoga puta biti održan u pravom trenutku – uoči nastupajuće festivalske sezone.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Written by Events in Serbia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

sajam turizma

[Između planina i mora] Najavljen 43. Međunarodni sajam turizma

otvoren fest

Otvoren je 50. FEST i dodeljene nagrade najboljima