in

Biram Srbiju – nova kampanja Turističke organizacije Srbije

biram srbiju

Turistička organizacija Srbije je u podnožju Avalskog tornja predstavila novu kampanju, koja se odvija pod sloganom ,,Biram Srbiju“ (Ja ? Srbiju).

„Turistička organizacija Srbije je i ove godine pripremila niz promotivnih aktivnosti namenjen domaćim turistima, kako bi se odlučili za svoj odmor ili barem deo odmora izaberu Srbiju. Promocija aktivnog odmora, boravaka u prirodi, upoznavanja kulturno-istorijskog nasleđa naše zemlje, uživanje u gastronomskoj ponudi, banje i vinski turizam su fokus kampanje Biram Srbiju“ – izjavila je u svom obraćanju direktorka Turističke organizacije Srbije, gospođa Marija Labović.

Kampanja: Biram Srbiju

Deo promotivnih aktivnosti u okviru promotivne kampanje Turističke organizacije Srbije, finansiran je iz projekta #EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam.

Ovom prilikom predstavljena je i nova brošura pod nazivom ,,Biraj Srbiju“, ali i izložba fotografija sa motivima naše zemlje, koja će biti dostupna posetiocima Avalskog tornja u narednih mesec dana. Osim TOS-a, svoje turističke ponude predstavile su i regionalne, gradske i lokalne turističke organizacije.

ja biram srbiju

„Ako birate Srbiju, znači da birate susret sa istorijom, tradicijom, ljudima, prirodom… Izložba koja je pred vama želi da vas podstakne da izbliza upoznate svoju zemlju iz mnogo različitih i neočekivanih uglova.
Srbija je u punom smislu reči „zelena gracija“, a njene planine, reke i jezera, vodopadi, obiluju neprocenjivim blagom: šumama, vrelima, pticama i divljim životinjama od kojih su neke već gotovo iščezle. Beloglavog supa možete videti kako leti nad nestvarnim meandrima Uvca, poslednja krda evropskog jelena kako kasaju ritovima Bačkog Podunavlja, Pančićevu omoriku s Tare koja je preživela ledeno doba.
Nismo izostavili ni urbana iskustva koja pružaju naši veliki gradovi. Pozivamo vas da odaberete blizak susret s duhovnim nasleđem koje najbolje reprezentuju stari manastiri, tvrđave i drugi dragulji religije, arhitekture i umetnosti.
Birajući Srbiju, birate i doživljaj bezbroj specifičnih ukusa svakog pojedinačnog podneblja – uživajte uz kafu sa ratlukom, zasladite se medom sa Homolja, okrepite zalogajem ajvara ili svežeg voća… Pozivamo vas i da u svoj kofer spakujete opanke i ako se pruži prilika negde zaigrate kolo. I da na svom putu posetite suvenirnice rukotvorina i vratite s puta neki lep džemper, vezeni peškir, čuturicu…
Želimo da uživate u ovom foto-mozaiku naših prirodnih i kulturnih dragocenosti i da ih „uživo“ osetite, doživite, dotaknete, okusite… jer je lično iskustvo snažnije i dragocenije od bilo koje, pa i najlepše fotografije.
I svakako, kada budete birali odredište, imajte na umu da uz komfor i ugođaj, mora da vam pruži i sigurnost. Zato birajte „čisto i sigurno“!
Izaberite Srbiju!“

Ovo je poruka koja stoji kao najava izložbe uz novu kampanju Biram Srbiju.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

takmičenje u recitovanju

Završeno je takmičenje u recitovanju u Vrnjačkoj Banji

volontiranje u evropskoj prestonici kulture

Volontiranjem do iskustva u realizaciji kulturnih događaja