in

Sajam domaćeg turizma „Upoznaj Srbiju“ u Beogradu i Novom Sadu

Sajam domaćeg turizma Upoznaj Srbiju

Turistička ponuda Srbije predstaviće se na Sajmu domaćeg turizma “Upoznaj Srbiju”, koji će se održati dva vikenda za redom, u Beogradu 5-6. juna i Novom Sadu 12-13. juna 2021. godine.

Sajam domaćeg turizma će se održati na lokaciji BIG FASHION Beograd i BIG Novi Sad. Posetioci će imati priliku da se upoznaju različitim načinima provođenja odmora u Srbiji.

Osnovni cilj sajma je predstavljanje turističke ponude Srbije i podsticanje razvoja domaćeg turizma.

Ideja je da posetioci upoznaju destinacije u Srbiji, predele, gradove, sela, ljude i običaje, kao i njihovo podsticanje na putovanja u okviru svoje zemlje. Jedan od ciljeva sajma jeste i podrška radu ugostiteljske i turističke privrede.

Sajam je prvenstveno namenjen za promociju domaćih turističkih destinacija i manifestacija, prezentaciju turističkih proizvoda, ponude smeštaja i ugostiteljskih objekata.

U okviru sajma će biti dozvoljena degustacija i prodaja domaćih, tradicionalnih proizvoda i suvenira. Sajam će biti realizovan uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Sajam će biti otvoren od 10 do 20 časova.


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

projekat-22

Projekat 22 – Novi Sad u 22 dana predstavlja koncept programa za 2022. godinu

novi bečej varoš

Novi Bečej – varoš za odmor