in

Just Out Festival će ove godine biti održan, ali ONLINE

Just Out Festival

Viteški festival Just Out će ove godine biti održan u ONLINE formatu.

Iako su se organizatori pripremali za tradicionalno okupljanje, festival će ipak biti realizovan u skladu sa okolnostima i trenutnim epidemiološkim merama.

Bez obzira na odsustvo fizičkog susreta, organizatori i učesnici će pripremiti mnoštvo kvalitetnog foto i video sadržaja kako bi na aktuelan i atraktivan način predstavili viteštvo i viteške borbe. Kroz foto i video sesije kroz više „filmskih“ setova na različitim lokacijama biće pripremljeni prilozi o srednjovekovnim sadržajima koji će biti prikazani kroz društvene mreže (Facebook i Instagram) i sajt justout.rs.

Live stream pojedinih sekvenci kao i sav ostali materijal (radionice, borbe, eduktivna izlaganja..) će tokom festivala 28 – 30. avgusta u svom obimu biti dostupne na Fejsbuk stranici festivala.

Podsećamo da se Just Out Festival ove godine održava šesti put. Za samo nekoliko godina održavanja festival je dobio epitet najvećeg viteškog festivala u Evropi, a zbog svoje organizacije, autentičnosti i posećenosti dobitnik je brojnih nagrada među kojima su najznačajnije: nagrada Turistički cvet i nagrada Najbolje iz Srbije.

Organizatori Just Out Festivala su prošle godine u Srbiju doveli svetsko prvenstvo u nacionalnim istorijskim srednjovekovnim borbama. Događaj pod nazivom Bitka nacija održan je 2019. godine na Smederevskoj tvrđavi.

Zahvaljujući velikom uspehu tog Međunarodna asocijacija za istorijske srednjovekovne borbe je predložila da se ove godine održi nova manifestacija posvećena istoriji. Ipak, i pored velikih planova i urađenog desetodnevnog projekta, taj veliki viteški događaj pod nazivom Vitezovi i legende, je zbog pandemije otkazan do daljeg.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

good food and wine

Good Food & Wine Festival od 28. avgusta do 6. septembra

Baš zato što je ova godina bila teška za sve nas, TAKT Fest 2020 se NE OTKAZUJE!