in

Baš zato što je ova godina bila teška za sve nas, TAKT Fest 2020 se NE OTKAZUJE!

Tradicionalno akustično kompozitorsko takmičenje – TAKT fest će se održati u online formatu u planiranom terminu od 24 – 26. septembra.

TAKT je počeo kao festival koji je pružao podršku onima koji nisu imali prostora na velikim festivalima. Tokom godina, festival je rastao, postao internacionalan, prepoznatljiv u zemlji i regionu po promociji i negovanju autentičnog umetničkog stvaralaštva.

Takmičari na festival dolaze sa i bez iskustva, afirmisani i neafirmisani, a osim u takmičarskom muzičkom delu festivala, učestvuju i u svim ostalim aktivnostima tokom trodnevnog festivala: filmskom i pozorišnom delu, performansima, koncertima, tribinama, radionicama i druženju.

I pored nepovoljne klime za održavanje festivala usped epidemije, organizatori TAKT-a su odlučili da festival ove godine, kao i svih prethodnih bude podrška svima kojima je teško, a pre svega muzičarima, te da se uprkos svemu održi. Novina ovogodišnjeg festivala je da se u okviru TAKT festa pokreću i teatarski i filmski pod-festival.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Just Out Festival

Just Out Festival će ove godine biti održan, ali ONLINE

festival uličnih svirača

Festival uličnih svirača u novom formatu [i ne, neće biti online!]