in

Najava: Belgrade Beer Fest 2022

Belgrade Beer Fest

Belgrade Beer Fest, najveći festival piva, zabave i rokenrola u regionu, održaće se od 18. do 21. avgusta na Ušću.

Tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala na ovim prostorima, Belgrade Beer Fest, ove godine biće u novom formatu i sa brojnim inovacijama, najavili su novi organizatori.

Devetnaesto izdanje festivala piva, obeležiće jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača, među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, britanski miljenici domaće publike Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, muzička senzacija Konstrakta, regionalne zvezde Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute i mnogi drugi.

Beogradski festival piva ima tradiciju dugu gotovo dvadeset godina i tokom svog postojanja postao je jedan od prepoznatljivih simbola prestonice. Belgrade Beer Fest je jedan od najmasovnijih događaja ove vrste na svetu i predstavlja jednu od najposećenijih, ako ne i najposećeniju manifestaciju u Beogradu.

Kako će izgledati Belgrade Beer Fest 2022

Planirane su dve festivalske zone: „Cloud“ zona sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste, u kojoj će ulaz biti slobodan, i muzička, „Koncertna zona“, za koju će ulaz biti besplatan, uz minimalnu, simboličnu konzumaciju od dva pića. 

Publiku u „Cloud“ zoni očekuje vrlo atraktivan program, između ostalog, susreti motociklista sa izložbom custom motora i čuveni „zid smrti“, kao i Silent Disco bina, selfi muzej sa velikim brojem atraktivnih selfi pozicija, luna park sa brojnim atraktivnim vožnjama na jednom mestu i mnogi drugi sadržaji. Očekuje se da veliki hit na Beer Festu budu i panoramski baloni sa korpom, za nezaboravnu vožnju i spektakularni pogled na Beograd.

Ove godine na festivalu biće proslavljeno 300 godina pivarstva u Srbiji, pa će na festivalu biti prisutno 300 različitih etiketa piva. Ljubitelje piva obradovaće Beer Market, na kojem će posetioci moći da kupe veliki broj svetskih brendova koji su retko dostupni na našim prostorima. Za obožavaoce zanatskog piva na Craft zoni predstaviće se udruženje craft pivara iz cele Srbije.

Program Belgrade Beer Fest 2022

Belgrade Beer Fest, četvrtak 18. avgust

20:30 Tommy Emmanuel

21:55 Mina Rusche i Marija Nešić

22:00 Bajaga i instruktori

23:35 Hladno Pivo

Belgrade Beer Fest, petak 19. avgust

20:30 Deca loših muzičara

22:00 Massimo Savić

23:30 Kosheen

01:00 Nipple People

02:15 Luka Rajić

Belgrade Beer Fest, subota 20. avgust

20:30 Osvajači

22:00 Psihomodo Pop

23:30 Senidah

01:00 Love Hunters

02:15 Zbogom Brus Li

Belgrade Beer Fest, nedelja 21. avgust

20:30 Queen Real Tribute,

22:00 Konstrakta i Zemlja gruva

23:30 E-Play

01:00 TBA

Belgrade Beer Fest 2023 neće biti održan u avgustu. Pogledajte novi datum održavanja festivala

Naslovna fotografija: Belgrade Beer Fest


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

golubac

Golubac – gradić mediteranskog šarma

dani romulijane

U čast rimske carske palate: Dani Romulijane