in

Belgrade Beer Fest od ove godine ima novog organizatora

Belgrade Beer Fest

Organizatori festivala Belgrade Beer Fest najavili su da kompanija Sky Music preuzima brend te manifestacije, kao i da će zaostala dugovanja prema bendovima koji su nastupili na festivalu 2021. godine biti isplaćena u potpunosti.

Naime, više bendova koji su prošle godine nastupali na Beer festu objavili su na svojim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama da taj muzički festival ni do danas nije muzičarima isplatio honorare u celosti i ne obaveštva ih zašto se to desilo niti kada će biti isplaćeni.

Problemi sa honorarima nastali su pošto je Beogradska kulturna mreža (BKM), dosadašnji organizator Beer festa, upala u finansijske probleme, koje pokušava da reši već mesecima. Ukupan dug prema 62 benda koji su nastupili na festivalu 2021. godine iznosi oko šest miliona dinara

Pre nekoliko dana, na konferenciji za štampu, najavljeno je da će sve obaveze prema izvođačima preuzeti i izmiriti Skymusic, kao i da će održati poznati gradski brend: „Belgrade Beer Fest ima reputaciju koja neguje kulturu rok muzike i jedna je od retkih preostalih manifestacija ovog tipa u Srbiji.“

Belgrade Beer Fest ove godine biće održan od 18. do 21. avgusta i, prema najavama novog organizatora Skymusic, potrudiće se da festival bude „bolji i veći nego bilo koji do sada“.

Belgrade Beer Fest 2023 neće biti održan u avgustu. Pogledajte novi datum održavanja festivala

Naslovna fotografija: Belgrade Beer Fest (Beogradska kulturna mreža)


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

golf opening žabalj

[Igrate li golf?] Počinje Žabalj Golf Tournament

serbia open

Serbia Open 2022: Beli sport u belom gradu