in

Sjajni predavači, dobra energija i radoznala publika – to je bio Empple Festival 2023!

Završen Empple festival 2023

Empple Festival se ove godine održao 5. i 6. oktobra online i uživo u prostoru Malog pozorišta “Duško Radović“ na Tašmajdanu.

U sklopu ovogodišnjeg programa bilo je prilike da se čuje koje su to osnove psihološke sigurnosti na radnom mestu, kako kreirati svoj idealni EVP i na koji način da se organizacije i kompanije pripreme za dolazak Generacije Z na tržište rada.

empple festival publika

Dodatno se moglo čuti više o tome kako i koliko je employer branding prepoznat u Srbiji, te su i ove godine dodeljene nagrade kompanijama koje su implementirale najbolje employer branding prakse.

Ove godine su, kao partneri, podršku pružili Yandex, Nelt, Žiška, Blue Colibri, Startit, Kat on Coffee i Qxperience, dok su se među sponzorima našle kompanije Infostud, Tenderly, NIS, Endava, United Cloud, Nespresso, Aqua Gala, Ringišpil i Bubamara sladoled.

empple festival networking

Pored sponzora, ogromnu podršku pružili su i community i medijski partneri, koji su u velikoj meri doprineli vidljivosti i organizaciji festivala.

empple festival zabava

Empple zajednica nastavlja sa svojim aktivnostima i nakon festivala, te ste pozvani da pratite empple.rs sajt kao i profile na Instagram-u, Facebook-u ili Linkedin-u, budući da će tu biti više informacija o daljem razvoju employer branding zajednice i narednim aktivnostima.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Beogradski džez festival

39. Beogradski džez festival od 24. do 29. oktobra 

HR week

Najveća evropska HR konferencija se vraća na scenu – HR Week!