in

Regional Scrum Gathering Balkans 2023: Agile i IT lideri na najvećoj agilnoj konferenciji na Balkanu

Regional Scrum Gathering

Regional Scrum Gathering Balkans je svetski događaj koji ima za cilj da okupi Agilne profesionalce, programere, trenere i entuzijaste. Događaj podstiče deljenje znanja, kvalitetno umrežavanje i najviši nivo profesionalizma.

Regional Scrum Gathering Balkans 2023 će se održati uživo 16. i 17. novembra u pozorištu Madlenianum, uz opciju online prisustva za internacionalne goste i pokrivaće najaktuelnije teme i radionice iz oblasti agilnih transformacija, liderstva, planiranja i procene, DevOps, QA testiranja kao i data science, AI tehnologije i agilnosti u gejming industriji, kao i razvoj softverskih proizvoda i aplikacija.

Dva dana, tri scene i više od 30 predavača iz celog sveta!

Ovogodišnji program okuplja neke od najuticajnijih globalnih mislilaca iz agilnih i IT zajednica kao što su Lyssa Adkins, međunarodno poznati koautor Agilnog Manifesta Jon Kern, Roman Pichler koji je vodeći stručnjak za upravljanje proizvodima , Geoff Watts, vrhunski britanski trener za agilne timove i lidere, kao i mnogi drugi koji će podeliti svoja znanja i iskustva i doprineti razvoju profesionalaca u regionu.

Više informacija o agendi i predavačima je dostupno na zvaničnom sajtu organizatora.

regional scrum gathering balkans

Ove godine će konferencija biti održana uživo, ali će sve sesije biti dostupne kao stream na zvaničnoj konferencijskoj aplikaciji MatchAbout. Sjajna vest za sve sertifikovane agilne profesionalce je to što Regional Scrum Gathering Balkans donosi čak 16 SEU bodova za obnovu zvaničnih Scrum Alliance sertifikata.

Događaj je podržan od strane Scrum Alliance, a na njemu će se predstaviti vodeće kompanije kao što su Prodyna, Raiffeisen Bank, Nestle, Playstudios i mnoge druge.

Konferencija je namenjena svima koji žele da unaprede svoje znanje o novim tehnologijama, agilnosti i razvoju. Više informacija i ulaznice: agile-serbia.rs


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

firestarter konferencija

Regionalna Firestarter konferencija drugi put u Beogradu

Sajam knjiga

[Najava] 66. Međunarodni Sajam knjiga pod sloganom Živele knjige