in

Bez trikova i sa puno magije: dobrodošli na Empple Festival!

empple festival

Ako se svakodnevno bavite ljudima i radnim okruženjem, mislite o tome kako da strateški i kontinuirano negujete i implementirate employer branding prakse, brinete o svojim zaposlenima i gradite magična radna okruženja – evo prilike da se pridružite 5. i 6. oktobra online, ili u pozorištu Duško Radović na Tašmajdanu trećem po redu Empple Festivalu 2023.

Empple kaže da nisu potrebni trikovi za sjajni employer branding, a to misle i ovogodišnji spikeri i panelisti koji će napraviti osvrt na aktuelne teme unutar employer branding zajednice. 

Tim festivala je u procesu pripremanja festivalskog prostora kao i nove, interaktivne Empple online platforme putem koje će učesnici moći da prate program, ali i da se putem nje umreže sa ostatkom Empple zajednice tokom i nakon festivala.

Novine u ovogodišnjem programu su da će kraju prvog dana festivala biti organizovan i Empple Debatak, koji će dati prostora za različita mišljenja i njihovo predstavljanje publici kroz organizovanu debatu. Tema ove debate će biti: No tricks needed for great employer branding! Novi deo programa je, takođe, i magija na delu na kraju drugog dana, gde će kompanije koje su osvojile Empple nagradu predstavljati svoje projekte.

empple festival beograd

Ove godine su, kao partneri događaja, podršku pružili Yandex, Nelt, Žiška, Blue Colibri, Startit, Kat on Coffee i Qxperience, dok se među sponzorima nalaze kompanije Infostud, Tenderly, NIS, Endava, United Cloud, Nespresso, Aqua Gala, Ringišpil i Bubamara sladoled. Portal eventsinserbia.com je i ove godine medija partner Empple festivala.

Karte su u prodaji i cena za online program oba dana iznosi 120€, dok je karta za program uživo u Beogradu 300€. Dodatne informacije o kupovini karata, programu i drugim pojedinostima mogu se pronaći na sajtu festivala.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

turistički cvet

Otvoren konkurs za nagradu Turistički cvet

festival srpskog filma fantastike

Festival srpskog filma fantastike i Šetnja zombija krajem septembra u Beogradu