in

Vrnjačka Banja, kraljica srpskog turizma spremna za 2023. godinu

vrnjačka banja

Od subote 10. decembra na kioscima širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije je novogodišnji broj luksuznog dvojezičkog (srpsko-engleskog) izdanja turističkog magazina Balkan Travel, a tema je Vrnjačka Banja.

Novi broj magazina o kraljici srpskog banjskog turizma, izlazi u saradnji sa Opštinom Vrnjačka Banja i Turističkom organizacijom Vrnjačka Banja.

Na 180 strana najkvalitetnije štampe, kroz raskošne fotografije, čitaoci se mogu upoznati sa svim onim što Vrnjačka Banja ima da ponudi. Pored toga što je jedno od najboljih lečilišta u ovom delu Evrope, Vrnjačka Banja je mesto koje može da ispuni očekivanja i najzahtevnijih turista.

balkan travel vrnjacka banja

U petom broju Balkan Travel magazina nalaze se informacije o tome koja su savršena mesta za izlete, gde je najbolji provod, a detaljno su opisani najbolji spa i wellness centri. Poseban akcenat u ovom izdanju stavljen je na istoriju i tradiciju Vrnjačke Banje, počevši od rimskih imperatora pa sve do današnjih dana, preko mosta ljubavi i divne Desanke Maksimović koja je opevala i od zaborava sačuvala ljubavnu priču Nade i Relje.

Za časopis su ekskluzivno govorili i Tihomir Stanić, Miroslav Ilić, Nikola Crnoglavac, Živorad Žika Nikolić, Ivana Selakov, Slavko Banjac, Aleksandar Cvetković… U novom broju magazina nalazi se i priča koja će sigurno privući veliku pažnju, a to je zašto je baš Novak Đoković odlučio da uloži u Vrnjačku Banju.

Izdavač magazina Balkan Travel, Red Press u saradnji sa Opštinom Vrnjačka Banja i Turističkom organizacijom Vrnjačka Banja predstaviće peto po redu izdanje magazina u sredu 14. decembra u hotelu Moskva u Beogradu.

Domaćin koktela povodom promocije magazina „Balkan Travel – Vrnjačka Banja” je predsednik opštine Boban Đurović, koji će se prisutnima obratiti i predstaviti ostvarene rezultate u turističkom prometu, kao i brojne investicije koje opština Vrnjačka Banja ulaže u razvoj ovog modernog turističkog centra.

Događaj će svečano otvoriti operska diva Ljubica Vraneš, dobitnica brojnih nagrada u zemlji i inostranstvu.


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

banatski disnator

Banatski disnator: Nova manifestacija i turistički proizvod opštine Novi Bečej

udruženje hores

Poslovno udruženje HORES obeležilo 90 godina rada