in

Otkazan ivanjički festival humora

Ivanjički festival ’’Nušićijada’’ koji je trebalo da se održi od 21. do 23. avgusta otkazan je zbog nepovoljne epidemiološke situacije izazvane korona virusom.

Poštujući preporuke Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije o zabrani masovnog okupljanja, Organizacioni odbor je doneo odluku da Nušićijada ove godine bude simbolično, vizuelno obeležena. Grad će biti okićen zastavicama i svetiljkama, a građani će uz poštovanje svih propisanih mera moći da pogledaju izložbe fotografija sa prethodnih festivala postavljenih na više lokacija u gradu.

Glumac Milan Milosavljević u ulozi Branislava Nušića, 21. avgusta, u pratnji svog naslednika ’’malog Nušića’’ provozaće su u kočiji poznatom trasom uz jasnu poruku svim Nušićevcima: Sačuvajmo zdravlje da bismo imali vremena za smeh, zabavu i narednu Nušićijadu. Ivanjičanima će tom prilikom biti podeljene i zaštitne maske.

Ljubitelji vedrog duha, smeha, kulturnih i zabavnih sadržaja, u Nušićijadi će moći da uživaju naredne godine – od 27. do 29. avgusta 2021.

Nušićijada od ove godine ima i brendirane GIPHY stikere. Jeste li ih koristili?

Fotografija: Turistička organizacija Ivanjica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

trka kroz srbiju

Trka kroz Srbiju biće održana od 31. avgusta do 3. septembra

good food and wine

Good Food & Wine Festival od 28. avgusta do 6. septembra