in

Dvorana doma sindikata postaje MTS dvorana

kombank dvorana

Dvorana doma sindikata od 29. aprila 2022. godine umesto naziva Kombank dvorana, nosiće naziv MTS dvorana.

Kompanija Telekom Srbija, sa svojim brendom MTS – novi je naslovni sponzor Kombank Dvorane, nekadašnje Dvorane doma sindikata – objekta koji ima decenijsku tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu. Kultna, multifunkcionalna Dvorana u centru grada od 29. aprila i zvanično će postati MTS dvorana.

Podsetimo „Javni poziv za izbor naslovnog sponzora“ raspisan 11. februara, završen je 15. marta.

Direktor Kombank Dvorane Igor Stanković na konferenciji za medije je istakao: „Afirmacija kulture, zabave i umetničkih vrednosti buduće MTS Dvorane su vrednosti od kojih ne odustajemo. U partnerstvu sa MTS-om vizija kreativnog oblikovanja i unapređenje sadržaja MTS Dvorane će biti još značajnija. Tradicija koju Dom Sindikata nosi u svojoj preko šesedeset godina dugoj istoriji u partnerstu sa MTS-om, liderom tržišta u svakom segmentu svog poslovanja, dovešće do toga da MTS Dvorana ostane kultno mesto ugrađeno u DNK svih generacija, kao najbolje, sada i najlepše, mesto kulturnih, zabavnih, mužičkih i umetničkih dešavanja u Beogradu i čitavoj Srbiji“, kaže Stanković.

Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić sa svoje strane je poručio: „Pre svega izrazio bih veliko zadovoljstvo što će se Dvorana koja je bila poznata kao Dom sindikata u narednom periodu zvati MTS Dvorana, a sve kao rezultat ugovora o višegodišnjem sponzorstvu koji smo danas potpisali. Kada to kažem važno je da, sa jedne strane, imamo u vidu da je Dom sindikata kultno mesto ne samo beogradske, već i srpske, a u ranijim vremenima i jugoslovenske kulture, dok je sa druge strane, Telekom Srbija poslednjih godina sinonim za produkciju najboljih domaćih serija i filmova, kao i za podršku kulturi u najširem smislu. Upravo iz tog razloga ovo partnerstvo posmatramo kao potpuno prirodan korak kako za našu kompaniju, tako i za naše partnere. Ubeđen sam da će naša saradnja rezultirati još boljom kulturnom ponudom za sve građane i goste Beograda, i da će mts dvorana biti mesto okupljanja i druženja ljubitelja kulture“, ističe Lučić.

MTS dvorana – prava i obaveze budućeg sponzora

Kako je ranije saopšteno u Dvorani doma sindikata, na čijim temeljima je nikla jedna od najposećenijih i najmodernijih institucija kulture – kada su u pitanju pravila konkursa, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će imenu „Dvorana“ dodati ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno.

Izvor: PR Kombank dvorana

Upravo 29. aprila, na dan kada dvorana dobija novi naziv MTS dvorana, održava se dugo očekivani festival Beogradsko proleće.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

miholjski susreti sela

Raspisan konkurs za finansiranje manifestacije Miholjski susreti sela

Sajam nautike lova i ribolova

[Isplovi, zabaci, ulovi] Sajam nautike, lova i ribolova od 7. do 11. aprila