fbpx
Kalendar događaja za sve one koji rade u turizmuObjavljeni su datumi održavanja sajmova turizma i drugih događaja koji su od značaja za sve one koji se ozbiljno bave turizmom Srbije.

Pokušala sam da ih sakupim na jedno mesto i predstavim u vidu kalendara koji će nam svima olakšati planiranje aktivnosti u 2013. godini.

Cilj je da se napravi jedna korisna baza podataka za sve one koji rade u receptivnom turizmu, za sve one koji žele da se edukuju i da budu u direktnom kontaktu sa kolegama iz struke. Daleko od toga da su ovo svi događaji na kojima jedan ozbiljan turistički profesionalac treba da učestvuje. Sve naravno zavisi od ličnih interesovanja. Događaja je mnogo, ali još uvek svi organizatori nisu objavili datume održavanja. Stoga će se ovaj kalendar dopunjavati cele godine.

Pored ovde navedenih događaja, ne treba propustiti: Forum uspešnih žena u turizmu, Susret turističkih radnika, Edukaciju kadrova u turizmu, Youth Fair, Forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava…

Planirajte svoje vreme, obaveze ili način predstavljanja ukoliko ste aktivni učesnici na događaju. Nadam se da će ovaj kalendar pomoći u tome i da ćemo ga zajedno popunjavati.

Kalendar je na engleskom jeziku, kako bi bio pristupačan i turističkim profesionalcima iz drugih zemalja koji su zainteresovani za turističku ponudu Srbije i kojima neki od događaja mogu biti interesantni (Sednica izvršnog saveta Svetske turističke organizacije ili Balkanski spa samit, na primer).

Kalendar - mali

 


Leave a Reply


  • Povežimo se

  • Search