in

Kalendar događaja za sve one koji rade u turizmu

kalendar dogadjaja u turizmu

Objavljeni su datumi održavanja sajmova turizma i drugih događaja koji su od značaja za sve one koji se ozbiljno bave turizmom Srbije.

Pokušali smo da ih sakupimo na jedno mesto i predstavimo u vidu kalendara koji će nam svima olakšati planiranje aktivnosti u 2013. godini.

Cilj je da se napravi jedna korisna baza podataka za sve one koji rade u receptivnom turizmu, za sve one koji žele da se edukuju i da budu u direktnom kontaktu sa kolegama iz struke. Daleko od toga da su ovo svi događaji na kojima jedan ozbiljan turistički profesionalac treba da učestvuje. Sve naravno zavisi od ličnih interesovanja i profesionalnih planova. Događaja je mnogo, ali još uvek svi organizatori nisu objavili datume održavanja. Stoga će se ovaj kalendar dopunjavati cele godine.

Pored ovde navedenih događaja, ne treba propustiti: Forum uspešnih žena u turizmu, Susret turističkih radnika, Edukaciju kadrova u turizmu, Youth Fair, Forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava…

Planirajte svoje vreme, obaveze ili način predstavljanja ukoliko ste aktivni učesnici na događaju. Nadamo se da će ovaj kalendar pomoći u tome i da ćemo ga zajedno popunjavati.

Kalendar je na engleskom jeziku, kako bi bio pristupačan i turističkim profesionalcima iz drugih zemalja koji su zainteresovani za turističku ponudu Srbije i kojima neki od događaja mogu biti interesantni (Sednica izvršnog saveta Svetske turističke organizacije ili Balkanski spa samit, na primer).

Kalendar - mali

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

turizam za svaki uredjaj

Turizam za svaki uređaj

susreti organizatora manifestacija

[Ukratko] sa događaja: Susreti organizatora manifestacija 2013