in

Wine Vision 2023: Nova vinska vizija Otvorenog Balkana

Wine Vision 2023

U Beogradu će se od 16. do 19. novembra 2023. godine održati drugi međunarodni sajam vina Wine vision 2023 – Vinska vizija Otvorenog Balkana, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a u okviru inicijative ,,Otvoreni Balkan“.

Sajam će i ove godine proslaviti najbolja vina i vinarije, kao i kulinarsku i turističku ponudu regiona.

Prošlogodišnja „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ ovenčana je trijumfom od više od 30.000 posetilaca, ljubitelja vina, profesionalnih posetilaca i gostiju iz poslovnog sveta. Na manifestaciji na Beogradskom sajmu predstavilo se više od 350 izlagača iz 22 zemlje koji su iskoristili priliku da promovišu vinsku kulturu celog regiona i uspostave nove poslovne kontakte koji će pomoći brzom povezivanju vinske industrije.

Sa željom da na sajmu Wine Vision 2023 učestvuje što veći broj vinarija, osmišljen je bogat program koji uključuje degustaciju vina, sajamsko takmičenje „Vinski trofej Otvorenog Balkana“, stručne skupove različitih formata, masterklasove, razgovore o potencijalima vinske industrije na Balkanu, mogućnostima za pojačano učešće na svetskim tržištima, kao i B2B susrete na kojima će izlagačima biti pružena prilika da prošire svoje poslovanje.

Takođe, na sajmu Wine Vision biće predstavljena i gastronomija našeg regiona sa timom vrhunskih šefova koji će pripremati pažljivo birane specijalitete. Ove godine, i bogata turistička ponuda Srbije biće prikazana posetiocima na nov način.

Uspeh od prošle godine je podsticaj da tokom novembra, Beograd kao prestonica najboljih vina tokom trajanja Sajma Wine Vision, okupi najeminentnije vinare, vinogradare, majstore podruma, enologe, somelijere i trgovce vinom, kao i izlagače iz najpoznatijih svetskih vinarija.

Program Wine Vision 2023

16. novembar – B2B sastanci

17 – 19. novembar – Sajam je otvoren za javnost

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu, na Beogradskom sajmu, cena je 700 dinara. Iznajmljivanje čaša za vino je 500 dinara.

Više informacija o sajmu Wine Vision nalazi se na zvaničnom sajtu događaja fair.open.balkan.com


♥ Pogledajte i koje se još vinske manifestacije održavaju u Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

United Property Expo

Sajam stranih nekretnina United Property Expo ponovo u Beogradu

fu:turizam

Konferencija FU:TURIZAM 2023: Primena veštačke inteligencije u turizmu