in

Sajam stranih nekretnina United Property Expo ponovo u Beogradu

United Property Expo

Sajam stranih nekretnina United Property Expo okupiće ponovo na jednom mestu građevinske kompanije i agencije za nekretnine iz više od 10 zemalja kako bi predstavili svoje ponude.

U hotelu Metropol Palace u Beogradu, 16. i 17. decembra na Međunarodnom sajmu stranih nekretnina United Property Expo biće predstavljene najbolje nekretnine u Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj, Portugalu, Gruziji, Španiji, Italiji, Severnom Kipru, Kipru i drugim zemljama.

sajam united property

Posetioci sajma moći će da kupe novi stambeni prostor, da ulože u isplativ investicijski projekat ili da postanu vlasnici poslovnog prostora. Među učesnicima sajma su najveći igrači na globalnom tržištu nekretnina: proverene građevinske kompanije i stručne agencije za nekretnine. Učesnici sajma pomoći će svima u odabiru stanova, dupleksa, vila, te savetovati o hipotekama, porezima, boravišnim dozvolama i državljanstvu putem investiranja.

Gosti sajma će se upoznati sa uslovima kupovine, moći će da uporede cene, a dobiće i pojedinačne ponude investitora, dodatne bonuse od agencija i pomoć oko papirologije.

united property expo decembar 2023

Posebna vrednost sajma United Property Expo jeste mogućnost da posetioci direktno sa investitorima razgovaraju o pitanjima kupovine i iznajmljivanja nekretnina u inostranstvu. Na taj način mogu dobiti direktne pojedinačne ponude bez posrednika.

Organizatori su za sve zainteresovane obezbedili i besplatne ulaznice. Potrebno je registrovati se na sajtu organizatora United Property Expo i preuzeti besplatnu kartu.

United Property Expo 2023 – info

DATUM ODRŽAVANJA: 16. i 17. decembar 2023. (subota i nedelja)

RADNO VREME: od 12:00 do 18:00 časova

MESTO ODRŽAVANJA: Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

united property expo beograd 2023

Svi zainteresovani mogu preuzeti besplatnu ulaznicu nakon registracije na web stranici UNITED PROPERTY EXPO koristeći ovaj link.

Više detalja o događaju možete saznati na web stranici organizatora.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Bašta svetlosti, Garden of Lights

Bašta svetlosti sa izložbom „Alisa u zemlji čuda“ prvi put u Beogradu

Wine Vision 2023

Wine Vision 2023: Nova vinska vizija Otvorenog Balkana