in

Konferencija FU:TURIZAM 2023: Primena veštačke inteligencije u turizmu

fu:turizam

Turistička industrija se priprema za svoju najinovativniju transformaciju do sad na konferenciji „FU:TURIZAM 2023: Primena veštačke inteligencije u turizmu“ koja će se održati 20. novembra 2023. godine u hotelu Mona Plaza u Beogradu. 

Ovaj prestižni događaj okupiće 250 učesnika, obećavajući dublji uvid u budućnost turizma kroz prizmu veštačke inteligencije (AI).

Konferencija Fu:turizam će biti prava prilika da stručnjaci iz turizma i eksperti u oblasti veštačke inteligencije zajedno istražuju najnovije trendove i inovacije koje će oblikovati budućnost ove dinamične industrije.

Konferencija će ugostiti veliki broj govornika, uključujući stručnjake iz turizma, eksperte u oblasti veštačke inteligencije, predstavnike institucija koje se bave veštačkom inteligencijom, IT kompanije sa razvijenim AI rešenjima u turizmu, konsultante za veštačku inteligenciju Centra za digitalnu transformaciju i mnoge druge.

futurizam konferencija 2023
Program: Fu:turizam konferencija 2023

Među ključnim temama konferencije Fu:turizam, posebno se izdvajaju:

1. Demistifikacija podataka: Panel će se baviti suštinom podataka za veštačku inteligenciju, istražujući svrhu i granice obrade podataka u turističkoj industriji. Učesnici će dobiti uvid u strategije za efikasno prikupljanje, analizu i upotrebu podataka kako bi unapredili svoje poslovanje.

2. Kompjuterska vizija i analiza sentimenta: Dometi i mogućnosti kompjuterske vizije u turizmu će biti detaljno istraženi, zajedno sa analizom sentimenta u kontekstu korisničkog iskustva. Učesnici će otkriti kako AI može transformisati način na koji kompanije komuniciraju interno i eksterno, stvarajući dublje i bogatije veze sa klijentima.

3. Generativni AI i veliki jezički modeli: Panel će razmatrati uticaj generativnih AI i velikih jezičkih modela na turističku industriju, istražujući načine na koje ovi alati menjaju komunikaciju i kreiraju sadržaj. Tema će posebno privući pažnju svih koji žele da unaprede svoje marketinške i komunikacione strategije.

S obzirom na sveobuhvatnost tema i renomirane govornike, konferencija FU:TURIZAM 2023 predstavlja jedinstvenu priliku za kompanije iz turizma da uhvate korak sa svetskim trendovima na vreme. Veštačka inteligencija je ključna za budućnost turističke industrije, a konferencija Fu:turizam 2023 će biti pravo mesto za sticanje znanja i povezivanje sa liderima u ovoj oblasti.

Za više informacija i registraciju, posetite web stranicu konferencije www.futurizamkonferencija.rs.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Wine Vision 2023

Wine Vision 2023: Nova vinska vizija Otvorenog Balkana

Festival autorskog filma

Festival autorskog filma od 24. novembra do 1. decembra u Beogradu