in

Novi jedinstveni vodič za organizatore događaja u Nišu

vodič za organizatore događaja u Nišu

Nedavno je izašao jedinstveni vodič za organizatore događaja posvećen isključivo najatraktivnijim destinacijama za događaje na jugu Srbije, u Nišu i njegovoj okolini.

Vodič koji je pripremila Turistička organizacija Niša obogaćuje neophodne prateće materijale za organizatore događaja.

Ovaj vodič predstavlja svojevrsnu ličnu kartu grada Niša kao destinacije veoma atraktivne za poslovna putovanja. U vodiču su predstavljene moderne konferencijske sale gradskih hotela, ali i posebni prostori, kvalitetan smeštaj, kao i lista pružalaca usluga i planera sastanaka.

Niš raspolaže sa više od 4000 ležaja u hotelima, apartmanima, prenoćištima i hostelima. Što se tiče hotelskog smeštaja, kao najvažnijeg segmenta kada je kongresni turizam u pitanju, u širem centru grada posluje 26 hotela sa više od 2000 ležajeva.

Svi zainteresovani se na ovaj način mogu upoznati sa tematskim kulturno-istorijskim i gastronomskim programima. Jednostavno rečeno, ovaj vodič pruža sve razloge i pogodnosti za planiranje svakog događaja u Nišu.

Preuzmite publikaciju Vodič za organizatore događaja u Nišu

Podsećamo, Kongresni biro Srbije ušao je u 2022. godinu sa novim izdanjem svoje sveobuhvatne publikacije „Serbia Meetings & Events Planner’s Guide“.

Osim ažuriranja podataka za već postojeće MICE destinacije – Beograd, Novi Sad, Suboticu, Zlatibor i Kopaonik, u novoj publikaciji Kongresnog biroa Srbije, zahvaljujući značajnom napretku u ponudi, našle su se i dve nove – Niš i Vrnjačka Banja.

U novom izdanju zastupljeni su najnoviji hoteli i posebni prostori, a ažurirani su podaci o agencijama i samim destinacijama.

Preuzmite publikaciju Kongresnog biroa Srbije.

Naslovna fotografija: Turistička organizacija Niš


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svetsko atletsko dvoransko prvenstvo

Uspešno završeno Svetsko atletsko dvoransko prvenstvo u Beogradu

beogradski sajam turizma

Uspešno održan prvi veliki turistički događaj u regionu – Beogradski sajam turizma