in

United Property Expo 2023 – sajam stranih nekretnina prvi put u Beogradu

united property expo sajam nekretnina beograd

United Property Expo je sajam stranih nekretnina koji će 18. i 19. februara 2023. godine u Beogradu prvi put okupiti investitore, građevinske kompanije i agencije za nekretnine iz 15 zemalja.

Na sajmu će biti predstavljene nekretnine u Turskoj, Кipru, UAE, Portugaliji, Španiji, Italiji, Severnom Kipru, Grčkoj, SAD, Gruziji, Crnoj Gori i drugim zemljama.

Organizatori su za sve zainteresovane obezbedili i besplatne ulaznice. Potrebno je registrovati se na sajtu organizatora United Property Expo i preuzeti besplatnu kartu.

Posetioci će imati priliku da na ovoj jedinstvenoj izložbi nekretnina kupe stan od proverenih investitora, ulože u zanimljiv investicioni projekat i dobiju savete o hipotekama, porezima, investicijama, potrebnim dozvolama…

Posebna vrednost sajma United Property Expo jeste mogućnost da posetioci direktno sa investitorima razgovaraju o pitanjima kupovine i iznajmljivanja nekretnina u inostranstvu. Na taj način mogu dobiti direktne pojedinačne ponude bez posrednika, dodatne opcije od agencija za nekretnine, kao i pomoć oko pripreme potrebne dokumentacije.

U okviru sajma biće održan i poslovni deo programa. Vrhunski stručnjaci će podeliti svoje dragoceno iskustvo o stranim nekretninama, i odgovoriti na pitanja kako i gde ulagati sa maksimalnom koristi.

united property expo 2023 beograd
United Property Expo 2023

United Property Expo 2023 – info

KADA: Subota i nedelja, 18. i 19. februar 2023.

GDE: Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

Više detalja o događaju svi zainteresovani mogu saznati na sajtu organizatora ili pozivom na broj +90(501)296-94-17 (WhatsApp).

Sajam stranih nekretnina United Property Expo biće održan ponovo 16. i 17. decembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

neradni dani i praznici

Neradni dani u Srbiji u 2023. godini

sajam turizma 2023

Sajam turizma biće spakovan za februar