in

Turistička organizacija Srbije traži 40 influensera

travel influenser

Turistička organizacija Srbije je raspisala javnu nabavku za usluge posredovanja u angažovanju influensera radi kreiranja sadržaja za stranice Turističke organizacije Srbije.

Procenjena vrednost nabavke je 3,3 miliona dinara.

Obaveze ponuđača prema raspisanoj javnoj nabavci su da za potrebe realizacije kampanje u narednih godinu dana angažuje 40 influensera iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Rumunije, Grčke, Slovenije i Bugarske.

Uslovi koje je potrebno da angažovani influenseri ispunjavaju je da moraju imati više od 5.000 pratilaca, a da njih desetoro mora da ima više od 100.000 pratilaca.

Uz to, svi angažovani influenseri moraju da budu iz kategorije travel influensera – dakle onih koji već imaju publiku koja prati njihove objave iz oblasti putovanja.

Ponuđač, odnosno firma – posrednik za angažovanje influensera moraće da garantuje da odabrani influenser neće promovisati neki drugi brend u okviru sadržaja koji kreira za potrebe Turističke organizacije Srbije.


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

sajam lova ribolova i lovackog turizma

Sajam lova, ribolova i lovnog turizma ponovo na Šumadija sajmu

event industrija

Event industrija poručuje da neće prihvatiti nove zabrane