in

Srbija među najboljim destinacijama sveta za 2022. godinu

Srbija najbolja destinacija sveta

Srbija je među najboljim destinacijama sveta za 2022. godinu, prema ocenama prestižnog američkog portala Conde Nast Traveller.

Uzevši u obzir situaciju koja se odvija na globalnom nivou, lista najboljih destinacija je ove godine važnija nego ikad, navodi se u tekstu.

Conde Nast Traveller je Srbiju okarakterisao kao spoj tradicionalnog i modernog, stavljajući akcenat na izuzetnu gastronomsku ponudu naše zemlje. Osvrnuli su se i na pozitivnu atmosferu srpske prestonice, kao i na raznovrsnost ponude ugostiteljskih objekata.

Pohvalili su srpska vina, posebno sorte koje dolaze iz Negotinske Krajine i sa Fruške Gore i istakali potencijalne srpske kandidate za upis na UNESKO listu kulturne baštine.

Srbija se tako našla rame uz rame sa destinacijama poput Egipta, norveškog Osla, američkog Nju Orleansa, Kingstona na Jamajci, španske Menorke, britanskog Birmingema….

Više informacija o najboljim destinacijama sveta za 2022. godinu nalazi se sledećem linku: https://www.cntraveller.com/gallery/best-holiday-destinations

Conde Nast je globalna medijska kompanija koja je zaslužna za neke od vodećih svetskih štampanih, digitalnih, video i društvenih brendova, uključujući Vogue, GQ, The New Yorker, Vanity Fair, Wired, Architectural Digest (AD), Conde Nast Traveller i La Cucina Italiana…


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

sajam turizma kragujevac

[Program] Sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu od 25. do 27. novembra

kampanje sa svrhom

Proglašeni pobednici festivala „Kampanje sa svrhom“