in

Reklamijada obeležava 20 godina

reklamijada

Jubilarna dvadeseta Reklamijada će se održati 15. decembra 2022. godine u 20 časova, u organizaciji studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Ovogodišnja Reklamijada će poput svih prethodnih, na kreativan i zanimljiv način napraviti kratku retrosprektivu najboljih reklama različitih brendova. Tema je „Kroz marketing i vekove“ i zasnivaće se na pregledu reklama određenih brendova kroz godine. Kao i svake godine, zainteresovanost studenata je velika, a jedan od razloga za to je humanitarni deo celog projekta.

Reklamijada je neprofitan događaj te će ove godine sav novac od karata biti uplaćen dečaku Ognjenu za njegovo lečenje (dečak boluje od leukemije). Kupovinom karata posetioci događaja će imati mogućnost da biraju između dve opcije: prva – obične karte (u iznosu od 150 din) i druga – VIP karte (u iznosu od 300 din). Kupovina VIP karata omogućava učesnicima da budu deo izvlačenja u nagradnoj igri. Karte se mogu rezervisati onlajn, a kupovina je moguća i na štandu koji je postavljen na Ekonomskom fakultetu (gde će se projekat i održati).

Pored Reklamijade, studentska organizacija Marketing Workshop organizuje i Dane marketinga, usko povezani projekat.

Dani marketinga će se održati u dva dana, 17. i 18. decembra, sa početkom u 15 časova. Prvi dan će se održavati predavanja stručnjaka iz oblasti marketinga, kao i predstavljanje case study-ja. U ovom trenutku su najavljena dva predavača: Žarko Veljković i Ivan Žagar.

Drugog dana učesnici će imati priliku da rade na određenoj studiji slučaja i na taj način učestvuju u igri za nagradu od 50.000 dinara.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu na Reklamijadu, a žele da pomognu Ognjenu u njegovom lečenju, mogu to učiniti slanjem poruke 1374 na broj 3030.

Naslovna fotografija: Marketing Workshop / PROMO


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Konferencija Zapadna Srbija

Održana 6. Turistička konferencija Zapadna Srbija

banatski disnator

Banatski disnator: Nova manifestacija i turistički proizvod opštine Novi Bečej