in

Regionalna Firestarter konferencija drugi put u Beogradu

firestarter konferencija

Druga regionalna Firestarter konferencija, posvećena poslovnim temama unapređenja iskustava korisnika i iskustava zaposlenih, održaće se 31. oktobra i 1. novembra u Skills Experience Centru u Beogradu (ne u Jugoslovenskoj kinoteci kako je prvobitno najavljeno).

Reč je o konferenciji koja dovodi vrhunske stručnjake i bavi se primenom svetskih znanja i inovacija u razvoju modernog, održivog i uspešnog poslovanja kroz unapređenje Customer Experience (CX) i Employee Experience (EX).

Firestarter konferencija je specifična po tome što okuplja menadžere kompanija, CX i EX lidere, i promoviše jedinstvo ovih poslovnih strategija: bez dobrog iskustva zaposlenih nema ni izuzetnog iskustva korisnika. Zbog toga je značaj konferencije upravo u njenom nastojanju da na jednom mestu okupi poslovnu zajednicu i vodeće svetske eksperte, kako bi razmenili ideje i iskustva o inovativnim i transformativnim CX i EX strategijama. Fokus programa je na kvalitetu i praktičnosti informacija kojima će učesnici događaja moći da unaprede svoje poslovanje i ostvare prednost na tržištu.

Konferenciju Firestarter i ove godine organizuje CEXAS – Customer & Employee Experience Association of Serbia, čiji osnivači su sertifikovani konsultanti sa dugogodišnjim iskustvom, među kojima je i kompanija Skills, koja se već 27 godina bavi razvojem ljudi.

Među ovogodišnjim predavačima su Ian Golding, prvi Customer Experience trener na svetu, konsultant i autor bestselera Customer What?, Eytan Hattem, izvršni direktor kompanije Cemantica, zatim Laura Bosser koja se više od 25 godina bavi razvojem organizacija i talenata, kao i povećanjem angažovanosti zaposlenih, i mnogi drugi.

Prošlogodišnja konferencija Firestarter je pokrenula velike promene, u Srbiji i na tržištima u regionu, koje su rezultirale saradnjom CX i EX zajednica u okviru asocijacije, uspostavljanjem kontakta sa CX i EX stručnjacima širom sveta i osnivanjem asocijacija u zemljama u okruženju, tako da će na ovogodišnjoj konferenciji učestvovati i predstavnici– CROTEX iz Hrvatske, MACEX iz Severne Makedonije i CEXBA iz Republike Srpske.

Program dvodnevne konferencije ove godine obuhvata 36 prezentacija, 12 studija slučaja, 10 priča o uspehu i četiri panel diskusije, putem kojih će istaknuti stručnjaci preneti svoja znanja i podstaći njihovu praktičnu primenu.

Više o programu i predavačima dostupno je na sajtu konferencije:
firestarter-konferencija.rs.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

kofer slova Kruševac

U Kruševcu održan Festival turističkih publikacija „Kofer slova“

Regional Scrum Gathering

Regional Scrum Gathering Balkans 2023: Agile i IT lideri na najvećoj agilnoj konferenciji na Balkanu