fbpx
Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra u hotelu Hyatt Regency. Posetioce očekuje degustacija više od 600 vina. Na Salonu vina će učestvovati 100 vinarija iz 12 zemalja.

Organizovan je i prateći program, koji obuhvata 30 različitih radionica, ekskluzivnih degustacija i Master Class predavanja.

Wine Masters 2019 biće održan 5. decembra, a podrazumeva ekskluzivnu degustaciju 200 raritetnih vina – vinske vertikale, veliki formati, vina sa najvišim ocenama, premijere i en primeur. Ovde učestvuje 30 odabranih vinarija iz 10 zemalja. Uz degustaciju vina odvija se i specijalan gastronomski program Show Kitchen i degustacija premijum delikatesa.

Distillery Masters 2019 predstavlja ekskluzivnu degustaciju najboljih srpskih rakija i čuvenih svetskih žestokih pića, a biće održana 7. decembra. Učestvuje 20 vrhunskih destilerija, sa više od 200 premijum destilata.

Izvor: bsv.rs

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili pošaljite ga nekome kome mislite da će biti koristan.
Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.


Leave a Reply


  • Povežimo se