in

Počinje pozorišni festival u Parobrodu

pozorišni festival parobrod

Od 10 – 17. aprila publika će imati priliku da se upozna sa pozorišnom scenom Parobroda i da pogleda predstave koje već neko vreme čine stalan repertoar kao i da vidi nova ostvarenja koja će u narednom periodu biti deo pozorišnog programa.

Festival se otvara u subotu 10. aprila sa Predstava „Šuma na kraju vremena“ ostvarenjem u režiji Ivana Jovića, prema tekstu Monje Jović, a u izvođenju Anđele Popović.

U ponedeljak, 12. aprila, na repertoaru je predstava „Holivudski san“ po motivima komada „Kamenje u njegovim džepovima“ Meri Džons. Adaptacija, režija i gluma: Miloš Đurović i Dušan Matejić.

Utorak, 13. april, je rezervisan za predstavu „Uspomene Sare Bernar“ u režiji Srđana Markovića, i izvođenju Gala Šalipur i Ivana Ninčića.

parobrod
Program pozorišnog festivala Parobrod

Predstava „Disko svinje“, komad čuvenog irskog autora Endija Volša, koja je svoju premijeru u UK Parobrod imala u okviru ovogodišnjeg Beogradskog irskog festivala, na programu je u sredu, 14. aprila.

Performans “Zemlja” u režiji Jadranke Anđelić, igra Ljubica Damčević možete pogledati u četvrtak, 15. aprila.

Od ove godine na pozorišnom repertoaru Parobroda ponovo se nalazi i Predstava „Čekanje“. Režiju potpisuje Ivan Jevtović, u predstavi igraju Janko Cekić i Lazar Dubovac. Predstava je na programu u petak, 15. aprila.

Završni dan festivala predviđen je za predstavu „Zagonetka revolucije“ u produkciji Dah teatra. Predstavu je režirala Dijana Milošević, a igraju Evgenija Eškina Kovačević, Ivana Milenović Popović, Ivana Milovanović, Ivan Nikolić.


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

clean&safe sertifikat

Završena prva faza projekta „Čisto&Sigurno“

Muzej bicikala

Izložba Muzeja bicikala i pop kulture “20 cola” u Parobrodu