fbpx
U organizaciji časopisa “Turistička prizma” iz Novog Sada 22. i 23. oktobra 2019. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu održaće se WESTM 2019 – Winter Events & Spa Travel Market, poslovni skup namenjen organizatorima kongresa, seminara i drugih događaja, hotelima i ostalim smeštajnim objektima, kongresnim centrima, turističkim organizacijama, organizatorima putovanja, kongresnom (MICE) turizmu.

Poslovni sajam WESTM 2019. ove godine se održava šesti put, a namenjen je MICE industriji Jugoistočne i Centralne Evrope.

U toku dva dana održavanja sajma, 22. i 23. oktobra, oko 100 organizatora kongresa, seminara, i drugih događaja, kongresnih hotela i centara, turističkih organizacija i agencija, kao i ponuđača pratećih usluga u okviru kongresne industrije, imaće priliku da napravi nove kontakte i dogovori poslove za godine pred nama. Prošle godine, 90% učesnika je ocenilo svoje celokupno zadovoljstvo događajem kao „Odličan“ i „Veoma dobar“.

WESTM ima za cilj uspostavljanje bolje saradnje između turističkih privreda zemalja Jugoistočne i Centralne Evrope, kao i sa kompanijama izvan Evrope zainteresovanim za saradnju sa našom regijom.

Pored sastanaka jedan-na-jedan koji su osnova WESTM-a, učesnici će u okviru Beogradskog Turističkog i MICE Foruma (23.10.) imati prilike i da se upoznaju sa najnovijim trendovima u turizmu i da usvoje nova znanja u oblasti primene informacionih tehnologija u MICE industriji. Belgrade tourism & MICE forum organiziju Turistička organizacije Beograda i CERTUS – Centar za razvoj turizma Srbije. Pored predavača iz Srbije, predavači su i iz Nemačke, Ruske federacije, Velike Britanije. Ove godine će u panelima i radionicama učestvovati i praktičari iz velikih kompanija poput Coca-Cole i Red Bull-a.

U okviru WESTM-a biće upriličena i tradicionalna dodela nagrada PRIZME u akciji „Za novi kvalitet u turizmu“, koju dodeljuje Turistička prizma na osnovu odluka međunarodnog novinarskog žirija. Ova akcija je jedna od najstarijih u Jugoistočnoj Evropi, jer se nagrade dodeljuju već 22 godine.

 

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili pošaljite ga nekome kome mislite da će biti koristan.

Ostale zanimljive vesti o turističkim događajima u Srbiji pročitajte ovde.


Leave a Reply


  • Povežimo se

  • Search