in

Poslovni sajam WESTM 2019 i Belgrade tourism&MICE forum biće održani 22. i 23. oktobra

westm sajam 2019

U organizaciji časopisa “Turistička prizma” iz Novog Sada 22. i 23. oktobra 2019. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu održaće se WESTM 2019 – Winter Events & Spa Travel Market, poslovni skup namenjen organizatorima kongresa, seminara i drugih događaja, hotelima i ostalim smeštajnim objektima, kongresnim centrima, turističkim organizacijama, organizatorima putovanja, kongresnom (MICE) turizmu.

Poslovni sajam WESTM 2019. ove godine se održava šesti put, a namenjen je MICE industriji Jugoistočne i Centralne Evrope.

U toku dva dana održavanja sajma, 22. i 23. oktobra, oko 100 organizatora kongresa, seminara, i drugih događaja, kongresnih hotela i centara, turističkih organizacija i agencija, kao i ponuđača pratećih usluga u okviru kongresne industrije, imaće priliku da napravi nove kontakte i dogovori poslove za godine pred nama. Prošle godine, 90% učesnika je ocenilo svoje celokupno zadovoljstvo događajem kao „Odličan“ i „Veoma dobar“.

WESTM ima za cilj uspostavljanje bolje saradnje između turističkih privreda zemalja Jugoistočne i Centralne Evrope, kao i sa kompanijama izvan Evrope zainteresovanim za saradnju sa našom regijom.

Pored sastanaka jedan-na-jedan koji su osnova WESTM-a, učesnici će u okviru Beogradskog Turističkog i MICE Foruma (23.10.) imati prilike i da se upoznaju sa najnovijim trendovima u turizmu i da usvoje nova znanja u oblasti primene informacionih tehnologija u MICE industriji. Belgrade tourism & MICE forum organiziju Turistička organizacije Beograda i CERTUS – Centar za razvoj turizma Srbije. Pored predavača iz Srbije, predavači su i iz Nemačke, Ruske federacije, Velike Britanije. Ove godine će u panelima i radionicama učestvovati i praktičari iz velikih kompanija poput Coca-Cole i Red Bull-a.

U okviru WESTM-a biće upriličena i tradicionalna dodela nagrada PRIZME u akciji „Za novi kvalitet u turizmu“, koju dodeljuje Turistička prizma na osnovu odluka međunarodnog novinarskog žirija. Ova akcija je jedna od najstarijih u Jugoistočnoj Evropi, jer se nagrade dodeljuju već 22 godine.

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama!

Written by Events in Serbia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

konkurs za najbolju fotografiju srbije

Počinje konkurs za najbolju fotografiju Srbije 2019.

oktoberfest u novom sadu 2019

Otvaranjem bureta piva otvoren i Oktoberfest u Novom Sadu 2019.