in

Održane online konferencije o turizmu: Leto 2020 i HoReCa Insight

online konferencije

U organizaciji kompanije Color Media Communications ovog avgusta održane su dve konferencije na temu turizma i hotelijerstva.

Na prvoj održanoj konferenciji pod nazivom Turizam u regionu u godini „koju je pojela korona“ kroz dva panela pratiocima su se obratili predstavnici Turističkih organizacija Srbije, Vojvodine, Novog Sada, Zlatibora, Vrnjačke banje, Tivta, JUTA-e i najvećih privatnih turističkih agencija.

Kako posluju turističke organizacije i agencije u letnjoj sezoni 2020, u toku pandemije virusa korona? Na koji način su se privremeno, odnosno trajno, promenile navike putnika i kako će izgledati turizam u Srbiji, regionu i svetu u narednih godinu dana? Odgovore na ova i druga pitanja koja se odnose na turizam u doba korone možete pogledati na linku konferencije:

Druga online konferencija posvećena je hotelijerskoj i ugostiteljskoj industriji regiona, u uslovima “nove normalnosti” pod nazivom HoReCa Insight – Iz ugla hotelijera & ugostitelja: Kako preživeti koronu i ekonomske posledice.

Učesnici online konferencije razgovarali su o posledicama korona virusa kada je u pitanju turizam i hotelijerska industrija, odnosno rad restorana i klubova tokom leta 2020. godine.

Neke od tema koje su obuhvaćene jesu organizacija poslovanja i prilagođavanje novonastaloj situaciji, ekonomske posledice, kako u doba korone izgleda boravak u hotelima, restoranima i klubovima širom regiona, merama zaštite, ali i o eventualnoj pomoći države i lokalne samouprave. Svoje viđenje preneli su hotelijeri, kao i vlasnici restorana i klubova iz celog regiona. Snimak konferencije je dostupan na linku:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

sacuvajmo turizam

Sačuvajmo turizam [10 minuta za spas turizma]

festival interfest i ukusi vojvodine u novom sadu

Interfest i Ukusi Vojvodine na Ribarskom ostrvu od 10. do 13. septembra