in

Regionalna Hotel Housekeeping konvencija 2024: Događaj koji inspiriše, povezuje i motiviše

Hotel Housekeeping konvencija

Druga regionalna Hotel Housekeeping konvencija, u organizaciji udruženja Ambasadori dobre usluge, održaće se 7. i 8. marta 2024. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Ovaj godišnji događaj, inspirisan misijom da se otvore i unaprede kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da rastu u svojoj profesiji, doprinoseći pritom konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspešnosti svog hotela, ali neizostavno i kvalitetu hotelske ponude u našem regionu, njegovom imidžu i boljoj pozicioniranosti na turističkoj karti sveta – pravi je izazov za čitavu industriju.

Hotel Housekeeping konvencija će i ove godine biti epicentar elitne hotelske priče za više od 200 hotelijera iz čitavog regiona: GM-ova, operativnih direktora, rooms division i HSK menadžera i njihovih timova, ali i konsultanata, uglednih profesora univerziteta, predstavnika prateće privrede, inspirisanih potrebom da se povezuju s kolegama, ne samo unapređujući znanje i praktične veštine, već, pre svega, razmenjujući dragoceno iskustvo.

Fokus Konvencije biće i ove godine na kvalitetu usluge i zaposlenima – najosetljivijim pitanjima u svim hotelskim kućama, ali ovog puta akcenat će biti na komunikaciji i na motivaciji zaposlenih i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. Poseban izazov, između ostalog, biće javno razotkrivanje “malih tajni” uspešnih menadžera.

Organizatori najavljuju: biće uzbudljivo, proaktivno, neponovljivo i veoma korisno. Dva dana koliko traje događaj, učesnici će razmenjivati znanje i dobru energiju i umrežavati se.

Otvoren konkurs za Ambasadore dobre usluge

ambasadori dobre usluge

Na glamuroznoj Gala večeri koja će biti održana prvog dana ovogodišnje regionalne Hotel Housekeeping konvencije, 7. marta biće proglašeni novi Ambasadori dobre usluge.


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

sajam turizma 2024

45. Sajam turizma u Beogradu od 22. do 25. februara 2024. godine

DOK festival dokumentarnog filma

Šesti međunarodni festival dokumentarnog filma DOK #6 od 1. do 4. februara