in

Dodeljuje se Conventa Best Event Award 2019

conventa-best-event-award

Prestižna nagrada iz oblasti organizacije događaja, Conventa Best Event Award 2019, biće dodeljena na Conventa Crossover događaju koji će se održati u Ljubljani, od 28. do 30. avgusta 2019.

Ovo je poziv svim organizatorima događaja u Srbiji koji su svojim događajem pomerili granicu, privukli pažnju, napravili zapaženu promenu ili su zadovoljni rezultatima nakon realizacije, da prijave svoj događaj za ovu nagradu, najkasnije do 15. jula 2019. godine. 

Uslov za prijavu je da je događaj koji se kandiduje realizovan u periodu od 15. jula 2018. do 15. jula 2019. godine.

Samom prijavom događaja za ovu nagradu povećaće se vidljivost događaja u regionu i izgraditi reputacija među klijentima i stručnom javnošću, jer će svi prijavljeni događaji biti predstavljeni online na portalu www.crossover.si, a najbolji (oni koji uđu u uži izbor) u septembarskom izdanju magazina Kongres. Nagrađeni projekti će se dodatno promovisati preko društvenih mreža, e-biltena i saopštenja za medije.

Conventa Crossover, događaj na kome se dodeljuje ova godišnja nagrada za najbolji događaj u regionu, je konferencija namenjena event menadžerima, kreativnim timovima, marketinškim stručnjacima, stručnjacima u organizaciji događaja, pružaocima usluga iz kompanija, agencija, udruženja, turističkih destinacija, hotela, specijalnih objekata i svih ostalim zainteresovanim učesnicima koji su blisko povezani sa organizacijom događaja i marketingom. S tim u vezi, organizatori događaja iz Srbije koji budu kandidovali svoj događaj biće u prilici da se povežu sa najznačajnijim stručnjacima iz ove oblasti u regionu i da kroz edukativni deo konferencije uče o trendovima i novinama.

 

Kako izgleda proces izbora za nagradu Conventa Best Event Award 2019?

Nagrada Conventa Best Event Award se dodeljuje u tri kategorije: B2B, B2C i Crossover (za događaje sa originalnom idejom – B2B i B2C). Više informacijama o opisu kategorija i podkategorijama možete pogledati na linku – Obrazac za podnošenje prijava.

Evaluacija događaja koji su prijavljeni za nagradu Conventa Best Event Award odvija se u tri faze prema jedinstvenom modelu 80:20 (80% glasova daje žiri, dok stručna publika na Conventa Crossover događaju doprinosi sa preostalih 20%).

strucni-ziri-conventa-best-event-award-2019
Članovi stručnog žirija Conventa Best Event Award 2019 (izvor: www.crossover.si)

Faza 1: Online izbor prijavljenih događaja od strane stručnog žirija

Faza 2: Glasanje uživo od strane publike na Conventa Crossover događaju

Faza 3: Objavljivanje pobednika na osnovu prebrojanih glasova

Članovi žirija su međunarodni eksperti iz oblasti organizacije događaja.

 

 

 

Ko su bili dobitnici nagrade prethodne godine?

U kategoriji B2B event, nagradu je osvojila Microsoft NT konferencija – najveći tehnološki i poslovni događaj u Sloveniji.

U kategoriji B2C event, nagradu je osvojio Festival svetla koji se u martu 2018. godine po drugi put održao u Zagrebu.

U kategoriji B2B i B2C event, nagradu je osvojio događaj Ekspedicija na Mars – jedinstveni konceptualni projekat, implementiran za Delta Motors – ekskluzivnog uvoznika i distributera automobila BMV i MINI, za Srbiju i Crnu Goru.

Za sve dodatne informacije o samoj konferenciji Conventa Crossover 2019 i nagradi Conventa Best Event Award posetite zvanični sajt konferencije https://www.crossover.si/

 

Featured image: Facebook event Conventa Best Event Award 2019

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

vrnjacki-karneval-2019

Vrnjački karneval od 07. do 14. jula

crevarijada

Crevarijada u Ćupriji 27. jula