in

Conventa Trend Bar dolazi u Beograd! [virtuelno, naravno]

conventa trend bar u beogradu

Conventa Trend Bar je radionica znanja koja putuje regionom i pomaže organizatorima događaja da stvore bolje događaje. Ovog proleća Conventa Trend Bar će se održati u Beogradu, onako kako je to jedino moguće sada – virtuelno.

Glavni deo Trend Bara je interaktivna radionica, na kojoj će se govoriti o tome šta je to što funkcioniše u organizaciji događaja i zašto. Gospodin Gorazd Čad, suosnivač najveće regionalne kongresne B2B berze Conventa, osnivač konferencije Conventa Crossover, direktor i vlasnik kompanije Toleranca Marketing te glavni urednik Kongres magazina, odgovaraće na postavljena pitanja, a predstaviće i probleme sa kojima se susreću organizatori događaja i menadžeri u svom poslu.

Kada i gde se održava Conventa Trend Bar?

Conventa Trend Bar će biti održan u četvrtak 14. maja 2020. u 11h, a gospodinu Gorazdu Čadu će se pridružiti Đorđe Vukotić, iz Mona Plaza hotela u Beogradu, kao i Igor Kovačević i Dejan Crnomarković iz Kongresnog biroa Srbije.

Prijave za Conventa Trend Bar su putem linka. Dan pre održavanja Conventa Trend Bara na mejl sa kojeg je izvršena prijava će stići uputstvo i link za prisustvo na događaju.

Kome je namenjena radionica Conventa Trend Bar?

  • hotelima, kongresnim centrima, posebnim mestima za događaje, event agencijama
  • organizatorima poslovnih, stručnih, prodajnih i društvenih događaja iz preduzeća i agencija
  • turističkim radnicima koji se susreću sa poslovnim gostima
    (restorani, lokalne turističke organizacije…)

Učešće na radionici je besplatno. Radionica je namenjena potpunim početnicima, kao i svima koji se dugo bave organizacijom događaja.

Više informacija o Conventa Trend Baru možete pronaći ovde, a prijavu za učešće na radionici možete izvršiti putem ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Beograd pobedjuje

#BeogradPobeđuje – koncerti uživo iz Skupštine grada

konferencija anatomija uspeha 2020

Anatomija uspeha – Internet u doba karantina