in

Anatomija uspeha – Internet u doba karantina

konferencija anatomija uspeha 2020

Anatomija Uspeha je konferencija koju petu godinu zaredom uspešno realizuju studenti Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment, modula Industrijski marketing i inženjerstvo medija na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Konferencija se održava i ove godine sa temom „Internet u doba karantina“, prvi put u online formatu, putem Zoom platforme. Zanimljivi gosti će pričati o izazovima u komunikaciji tokom vanrednog stanja, o tome kako su biznisi prilagodili svoje poslovanje istom, ali i o upotrebi geolokacijskih podataka i bezbednosti na internetu.

Konferencija će se održati 21, 22. i 23. maja 2020, a gošće prve emisije će biti Dragana Đermanović, uspešna preduzetnica i savetnica za strateško online komuniciranje, i Maja Nedučić, iz novosadske IT kompanije Vega IT, zaposlena na poziciji Chief People Officer. Drugog dana gosti su Aleksandar Radukin ( Digital Performance menadžer i suosnivač kreativne digitalne agencije Homepagers) i Jelena Galetin (stručnjak u oblasti odnosa sa javnošću), a trećeg Jelena Kanjuh (interdisciplinarni stručnjak za razvoj poslovanja ) i Ivana Bogdanović ( Digital Performance Director Represent Communications).

Prijave za konferenciju su moguće putem zvaničnog sajta konferencije i digitalnih kanala @anatomijauspeha na Facebooku i Instagramu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

conventa trend bar u beogradu

Conventa Trend Bar dolazi u Beograd! [virtuelno, naravno]

turisticka solidarnost mladi za turizam

Turistička solidarnost za pomoć turizmu Srbije