in

Vojvođanski ručak – neodoljivi ukusi ravnice

vojvođanski ručak

Turistička organizacija Vojvodine je prvog dana održavanja Sajma turizma u Novom Sadu, organizovala konferenciju za medije povodom promocije drugog ekskluzivnog, štampanog izdanja kuvara „Vojvođanski ručak – neodoljivi ukusi ravnice“.

Konferencija je održana u Kongresnom centru Master, u Novom Sadu, uz prisustvo brojnih medija. Na konferenciji su se obratili direktorka Turističke organizacije Vojvodine, dr Nataša Pavlović, zamenik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, Palimir Tot i sekretar Udruženja usluga, Branislav Mamić.

vojvodjanski rucak to vojvodina
Konferencija povodom promocije brošure „Vojvođanski ručak – neodoljivi ukusi ravnice“

Navedeno izdanje kuvara predstavlja nastavak kampanje Vojvođanski ručak – neodoljivi ukusi ravnice, koju je pokrenula Turistička organizacija Vojvodine u cilju kreiranja jedinstvenih gastronomskih proizvoda i povećanja vidljivosti na širem turističkom tržištu.

U prethodnom periodu, uz podršku Privredne komore Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam kreirano je prvo izdanje kuvara Vojvođanski ručak.

Oba izdanja kuvara predstavljaju riznicu recepata autentične vojvođanske kuhinje, dok nam na atraktivan i inspirativan način daju predloge lokacija gde možemo uživati u istoj. U okviru navedene kampanje realizovan je i web portal vojvodjanskirucak.com, koji omogućava posetiocima da na jednostavan način dođu do informacija gde mogu osetiti ukuse tradicionalne gastronomije Vojvodine.

Na portalu se mogu preuzeti i elektronska izdanja kuvara Vojvođanski ručak.

vojvodjanski rucak brosura
Vojvođanski ručak – isečak iz brošure

Nakon održane konferencije, posetioci i mediji su imali priliku da degustiraju neke od jela iz drugog izdanja kuvara Vojvođanski ručak, na štandu Turističke organizacije Vojvodine, u okviru učešća na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

european festival awards

[Glasajte!] Sedam festivala iz Srbije u trci za European Festival Awards

sajam turizma u kragujevcu

Održan Sajam turizma u Kragujevcu