in

Visit-Serbia.online: Otkrij, klikni i poseti

Visit-Serbia.online

Online platforma domaćeg turizma Visit-Serbia.online, napravila je pravu revoluciju u putovanjima Srbijom u godinu dana koliko postoji.

Platforma je zvanično počela sa radom na Sajmu turizma u Beogradu 2023. godine, predstavljajući se na štandu i organizujući panel pod nazivom „Online plaćanja u turizmu – trendovi i izazovi“. Od tada do danas, značajno je porastao broj atrakcija za koje je moguće obezbediti ulaznicu online. Destinacije poput Zlatibora, Beograda, Sremske Mitrovice i Vojvodine omogućile su turistima savremen način upoznavanja atrakcija kroz online kupovinu ulaznica.

Predviđa se da će do 2026. godine, tri od četiri rezervacije biti realizovane putem online platformi, kao glavnih prodajnih kanala za turističke kompanije. 

Već prve informacije o platformi Visit Serbia podstakle su mnoge turističke organizacije, agencije, turoperatere, hotele, vodiče i medije da se zainteresuju za ideju kako muzeje, prirodne atrakcije, arheološka nalazišta, zabavne parkove, spomenike kulture, koncertne dvorane, panoramske tornjeve, Gold Gondolu ili privatne smeštaje u Srbiji učiniti lako dostupnim domaćim i stranim gostima. 

visit serbia online ulaznice
Visit-Serbia.online – online ulaznice za turističke atrakcije

Visit-Serbia.online: U 3 koraka do ulaznice

Visit-Serbia.online je platforma na kojoj posetioci digitalnim putem mogu da kupuju ulaznice za turističke, kulturne i zabavne atrakcije u Srbiji. Broj atrakcija i prodaja ulaznica za turističke destinacije i manifestacije kontinuirano se povećava te su na platformi trenutno Beograd, Zlatibor, Sremska Mitrovica, kao i specijalni rezervat prirode Zasavica.

Putem platforme, lako se može kupiti ulaznica za Grand gondolu, Stopića pećinu ili Muzej „Staro selo Sirogojno“. Bez čekanja u redovima može se nabaviti karta za Carsku palatu u Sremskoj Mitrovici ili Rezervat prirode Zasavica.

Krajem prošle godine, u saradnji sa Republičkim sekretarijatom za javne politike, platforma je uvrstila u svoju ponudu objedinjenu ulaznicu za posetu 4 muzeja u Beogradu – muzeji Jugoslavije, Nauke i tehnike, Etnografski i Prirodnjački muzej.

Dodatni doprinos promociji kulture i turizma ostvaren je kroz partnerstvo sa Zadužbinom Ilije Milosavljevića Kolarca, omogućavajući prodaju ulaznica za koncerte i događaje.

Projekat na kojem je tim sastavljen od eksperata u turizmu, fintech rešenjima i digitalnim tehnologijama radio je na kreiranju revolucionarnog projekta Sombor City Card. Osmišljen kao digitalni ekosistem, Sombor City Card predstavlja integralni deo pilot projekta održivog turizma grada Sombora.

visit serbia online dozivite sombor
Doživite Sombor – Sombor City Card

U okviru „somborske gradske kartice“ se nalaze registrovani pružaoci ugostiteljskih usluga za smeštaj i ishranu. Sve online kupovine Sombor City Card-a su fiskalizovane i svaki kupac dobija račun
elektronskim putem. Ova opcija biće uskoro dostupna na platformi, kao i na interaktivnim terminalima sa beskontaktnim plaćanjem raspoređenim po lokacijama u Somboru, a posebno predstavljena na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu.

U želji da se unapredi korisničko iskustvo, povećaju prohodi i poboljša imidž destinacija u Srbiji, u narednom periodu će se na platformi naći nove atrakcije. Integralni deo platforme Visit-Serbia.online je Visit-Serbia.info koji posetiocima pruža informacije i autentično iskustvo odabranih destinacija kroz informativne tekstove, fotografije i VR video sadržaje.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

manifestacije koje slave ljubav

Manifestacije koje slave ljubav

beogradski irski festival

Beogradski irski festival – festival koji boji grad u zeleno!