in

Srbija, moja destinacija – promocija domaćeg turizma

srbija moja destinacija

Udruženje banja Srbije je organizovalo promociju domaćeg turizma pod nazivom „Srbija, moja destinacija“, jedinog događaja u poslednjih godinu i po dana koji je „uživo“ promovisao srpski turizam.

Neskriveno zadovoljstvo izlagača ukazalo je na potrebu da ovaj događaj postane tradicionalan, i to prolećni (u maju) i jesenji (u oktobru).

Promocija se sastoji iz dva dela – izložbe na Savskoj promenadi koja će trajati od 15. aprila do 01. juna i promocije ispred ulaza u TC Galerija sa strane Savske promenade, koja se održala u subotu (15.05.) i nedelju (16.05.)

U oba segmenta promocije učestvovalo je više od 20 izlagača – lokalnih i regionalnih turističkih organizacija i specijalnih bolnica za rehabilitaciju.

Prolaznici i posetioci događaja „Srbija, moja destinacija“ su u ova dva dana mogli da se upoznaju sa ponudom RH centara MERKUR u Vrnjačkoj Banji i AGENS u Mataruškoj Banji, kao i Loznice, Sokobanje, Prolom banje, Lukovske banje, Aranđelovca, Niša, Leskovca, Kragujevca, Topole, Vranja i turističkih destinacija Zapadne Srbije – Tare, Zlatara, Zlatibora, Čačka, Prijepolja, Ivanjice, Sjenice, Arilja, Požege i Kosjerića.

Jedan od izlagača je bilo i Udruženje banja Srbije kao lider Srbija Detoks Tima (serbiadetox.com). Predstavljene su destinacije u kojima će se realizovati novi projekat Udruženja – Upoznaj sebe putujući Srbijom.

Cilj ovog projekta je upoznavanje sa ekološki čistim destinacijama Srbije uz edukaciju o detoksikaciji organizma i zdravom načinu života.

Naslovna fotografija: Udruženje banja Srbije


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

dozvoljena okupljanja do 100 ljudi

Dozvoljeno organizovanje kongresa i stručnih skupova do 100 ljudi

Exit festival Novi Sad

EXIT festival je prvi veliki festival na svetu koji je omogućio plaćanje Bitkoinom