in

Prvi Samit žena lidera

samit zena lidera 2020

Prvi Samit žena lidera, koji će se održati 28. i 29. februara u Vrdniku, u hotelu Fruške Terme ima za cilj pre svega da osnaži žene. Misija ovog Samita je povezivanje žena na ličnom i profesionalnom nivou, radi unapređenja znanja i veština. Ideja je da se predstave nove mogućnosti za partnerstva, saradnju i finansiranje.

Osnivač Samita žena lidera, Danijela Golić je preduzetnica sa višegodišnjim iskustvom. Osnivač je i vlasnik kompanije CPA Solution, druge u nizu kompanija koje je pokrenula, a koje uspešno posluju još od 2001. godine. Samit žena lidera kao ideja je nastao iz projekta pod nazivom DigitalZaNju, koji je Danijela pokrenula prošle godine u Privrednoj komori Srbije. U trajanju od aprila do juna, projekat je obuhvatio 15 besplatnih radionica koje je pohađalo više od 150 preduzetnica.

danijela golic
Danijela Golić, osnivač Samita žena lidera

Na prvom Samitu žena lidera očekuje se više od 200 žena profesionalaca koje će imati priliku da u dva dana učestvuju u razgovorima, predavanjima i panelima. 

Program prvog dana Samita je podeljen u 4 dela. Prvi deo nosi naziv Moć je u osnaživanju žena – jedan od panelista će biti Branislava Simanić direktorka Sektora za preduzetništvo PKS.  

Drugi deo nosi naziv Uspešne žene dele tajne svog uspeha – žene čije firme uspešno posluju duži niz godina će podeliti svoja iskustva i izazove u poslovanju. 

Treći deo je posvećen predavanjima, Ana Mirković suosnivač Instituta za digitalne komunikacije govoriće o Strategiji i planiranju na društvenim mrežama. Osnivač i direktor kompanije Skills, Dragan Đorđević, govoriće na temu Kako od dobrog do sjajnog? Komunikacija – promene – uspeh… 

Četvrti deo je namenjen Izvorima finansiranja gde će učesnicama biti predstavljeni programi Evropske banke ze obnovu i razvoj, programi Fonda za razvoj za 2020, kao i programi EU finasiranja.  

Drugi dan je osmišljen kroz predavanja u više sala gde će učesnice moći da odaberu teme koje su im interesantne i jedna sala će biti namenjena predstavnicim PKS.  

Upućujemo poziv svim ženama koje imaju potrebu da se edukuju, upoznaju i sarađuju sa ženama sličnih preduzetničkih ciljeva, da uzmu učešće na prvom Samitu žena lidera.

Više informacija o samom događaju možete pronaći na sajtu www.samitzenalidera.com gde se ujedno možete i prijaviti za učešće.  

Prijave traju do 10.02.2020.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

hedonizam

Wine & Jazz Experience 2020 – jednostavno za hedoniste

beogradski nocni market

Beogradski noćni market na pijaci Blok 44 – Ljubav i vino