in

Beogradski noćni market na pijaci Blok 44 – Ljubav i vino

beogradski nocni market

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ zakazali su prvo ovogodišnje zajedničko druženje za petak, 14.februar od 18  do 24 časa na pijaci „Blok 44“, pod sloganom  „Ljubav i vino“.

Ovaj poseban datum posvećen je ljubavi, vinogradarima, vinarima i ljubiteljima vina. Na ovogodišnjem Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca i male porodične radionice sa bogatom ponudom  domaćih  tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv  po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Vizual BNM BLOK 44
Foto: Beogradski noćni market i Gradske pijace

Beogradski noćni market, pod sloganom „Ljubav i vino“ će biti pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi uz di džeja Brkatog.

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ već četvrtu godinu za redom organizuju „Beogradski noćni market“, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista i do sada primio oko pola miliona posetilaca.

Ulaz je slobodan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

samit zena lidera 2020

Prvi Samit žena lidera

fest

48. FEST – Skupljači emocija