in

Predstavljamo vam prvu 100% digitalnu modnu manifestaciju – Digital Fashion Week

digital-fashion-week

Prva onlajn nedelja mode u regionu održaće se 20-27. novembra pod nazivom “Digital Fashion Week” i biće posvećena srpskim dizajnerima kao i gostima iz brojnih stranih zemalja. Ovaj događaj se organizuje u saradnji sa digitalnom platformom “International Digital Fashion Week”.

Nakon “Digital Fashion Week Sebia” u planu je održavanje ove manifestacije i u ostalim državama regiona. Pored dizajnera koji će predstaviti svoje nove kolekcije kroz petominutne video priloge, gledaoci će imati prilike da čuju i vide brojne poznate ličnosti, kratke panel-diskusije o aktuelnim temama iz modne industrije, kao i predstavljanja turističkih potencijala gradova i regiona.

Program Digital Fashion Week Serbia

digital fashion week serbia program
Program preuzet sa digitalfashionweek.rs

“International Digital Fashion Week“ (IDFW) je globalna digitalna platforma, nedavno osnovana u SAD. Prva je i jedina digitalna nedelja mode u svetu nastala kao potreba modne industrije da opstane i preživi krizu koju je izazvala pandemija koronavirusa.

IDFW se emituje na globalnom nivou putem FNL Network platforme i dostupan je worldwide putem smart TV u domaćinstvima, mobilnih uređaja, Roku TV , Amazon Fire TV , Apple TV , Android TV , Android devices i svih iOS uređaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

green fest 2020

Objavljen program 11. Međunarodnog festivala zelene kulture Green Fest KAKVU BUDUĆNOST ŽELIM?

mekst konferencija

MEKST konferencija ponovo okuplja turističku privredu i eminentne stručnjake