in

Predstavljamo vam prvu 100% digitalnu modnu manifestaciju – Digital Fashion Week

digital-fashion-week

Prva onlajn nedelja mode u regionu održaće se 20-27. novembra pod nazivom “Digital Fashion Week” i biće posvećena srpskim dizajnerima kao i gostima iz brojnih stranih zemalja. Ovaj događaj se organizuje u saradnji sa digitalnom platformom “International Digital Fashion Week”.

Nakon “Digital Fashion Week Sebia” u planu je održavanje ove manifestacije i u ostalim državama regiona. Pored dizajnera koji će predstaviti svoje nove kolekcije kroz petominutne video priloge, gledaoci će imati prilike da čuju i vide brojne poznate ličnosti, kratke panel-diskusije o aktuelnim temama iz modne industrije, kao i predstavljanja turističkih potencijala gradova i regiona.

Program Digital Fashion Week Serbia

Program preuzet sa digitalfashionweek.rs

“International Digital Fashion Week“ (IDFW) je globalna digitalna platforma, nedavno osnovana u SAD. Prva je i jedina digitalna nedelja mode u svetu nastala kao potreba modne industrije da opstane i preživi krizu koju je izazvala pandemija koronavirusa.

IDFW se emituje na globalnom nivou putem FNL Network platforme i dostupan je worldwide putem smart TV u domaćinstvima, mobilnih uređaja, Roku TV , Amazon Fire TV , Apple TV , Android TV , Android devices i svih iOS uređaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jesenji dani domace kuhinje

Jesenji Dani domaće kuhinje 7. novembra u Pančevu

mekst konferencija

MEKST konferencija ponovo okuplja turističku privredu i eminentne stručnjake