in

Počeo je sa radom kamp „Zlatibor“

kamp-zlatibor

Od ponedeljka, 26. aprila 2021. godine, posle zimske pauze, počeo je sa radom Kamp „Zlatibor“.

Za prvomajske i uskršnje praznike očekuje se veći broj individualnih poseta, a od epidemiološke situacije će zavisiti da li će biti organizovanih grupa ove sezone. Za grupe kampera organizuju se izleti u Sirogojno i Mokru Goru, kako bi se pored idealnih uslova u kampu, gosti upoznali i sa lepotama Zlatibora i okoline.

Kamp Zlatibor se nalazi u blizini hotela Zelenkada, nedaleko od centra Zlatibora i magistralnog puta Beograd-Bar i zadovoljava uslove za kategoriju sa tri zvezdice i jedan je od najuređenijih kampova u Srbiji.

Sastoji se od 60 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 1,5 hektara.

Kamp poseduje zajedničku prostoriju za boravak gostiju, recepciju, kuhinju sa pratećom opremom, prostor za pranje veša i održavanje higijene, unutrašnje i spoljašnje tuš kabine, letnjikovac, prostor za odlaganje smeća, uređaj za pražnjenje otpadnih voda, kao i prostor za pranje vozila. U kampu je dostupan telefonski priključak i bežični internet. Svaka parcela ima priključke za vodu i struju, a obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta. U letnjikovcu je gostima dostupan roštilj sa pratećom opremom.

zlatibor kamp
Kamp Zlatibor, Foto: Turistička organizacija Zlatibor

U ponudi je i 9 soba (svaka soba poseduje svoje kupatilo, tv,wifi). Kamp poseduje i sadržaje za decu (klackalice, ljuljaške…). Posetioci kampa na raspolaganju imaju sve blagodeti Zlatibora, od aktivnog odmora i zlatiborskih specijaliteta do brojnih mogućnosti za dnevne izlete u okolini (Ski centar Tornik, Drvengrad na Mećavniku, etno selo Sirogojno, Stopića pećina, vodopad u Gostilju…).

Svi sadržaji su prilagođeni osobama sa posebnim potrebama.

Kako bi boravak u kampu „Zlatibor“ bio i bezbedan, poštuju su sve epidemiološke mere i svakodnevno se sprovodi dezinfekcija.

Naslovna fotografija: Turistička organizacija Zlatibor


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan

Written by Events in Serbia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Fest 2021 novi datumi

49. Fest će se održati od 7. do 16. maja u Beogradu

svetski dan džeza

Svetski dan džeza obeležava se i u Srbiji