in

Počeo je sa radom kamp „Zlatibor“

kamp-zlatibor

Od ponedeljka, 26. aprila 2021. godine, posle zimske pauze, počeo je sa radom Kamp „Zlatibor“.

Za prvomajske i uskršnje praznike očekuje se veći broj individualnih poseta, a od epidemiološke situacije će zavisiti da li će biti organizovanih grupa ove sezone. Za grupe kampera organizuju se izleti u Sirogojno i Mokru Goru, kako bi se pored idealnih uslova u kampu, gosti upoznali i sa lepotama Zlatibora i okoline.

Kamp Zlatibor se nalazi u blizini hotela Zelenkada, nedaleko od centra Zlatibora i magistralnog puta Beograd-Bar i zadovoljava uslove za kategoriju sa tri zvezdice i jedan je od najuređenijih kampova u Srbiji.

Sastoji se od 60 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 1,5 hektara.

Kamp poseduje zajedničku prostoriju za boravak gostiju, recepciju, kuhinju sa pratećom opremom, prostor za pranje veša i održavanje higijene, unutrašnje i spoljašnje tuš kabine, letnjikovac, prostor za odlaganje smeća, uređaj za pražnjenje otpadnih voda, kao i prostor za pranje vozila. U kampu je dostupan telefonski priključak i bežični internet. Svaka parcela ima priključke za vodu i struju, a obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta. U letnjikovcu je gostima dostupan roštilj sa pratećom opremom.

zlatibor kamp
Kamp Zlatibor, Foto: Turistička organizacija Zlatibor

U ponudi je i 9 soba (svaka soba poseduje svoje kupatilo, tv,wifi). Kamp poseduje i sadržaje za decu (klackalice, ljuljaške…). Posetioci kampa na raspolaganju imaju sve blagodeti Zlatibora, od aktivnog odmora i zlatiborskih specijaliteta do brojnih mogućnosti za dnevne izlete u okolini (Ski centar Tornik, Drvengrad na Mećavniku, etno selo Sirogojno, Stopića pećina, vodopad u Gostilju…).

Svi sadržaji su prilagođeni osobama sa posebnim potrebama.

Kako bi boravak u kampu „Zlatibor“ bio i bezbedan, poštuju su sve epidemiološke mere i svakodnevno se sprovodi dezinfekcija.

Naslovna fotografija: Turistička organizacija Zlatibor


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Fest 2021 novi datumi

49. Fest će se održati od 7. do 16. maja u Beogradu

svetski dan džeza

Svetski dan džeza obeležava se i u Srbiji