in

Otvorene su prijave za Međunarodnu studentsku nedelju – ISWiB

studentska nedelja u beogradu ISWiB

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Student Week in Belgrade – ISWiB) je internacionalni festival koji se održava u Beogradu od 6. do 13. avgusta 2021. godine. Festival već dugi niz godina okuplja studente iz preko 50 država širom sveta.

Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema. Ove godine festval obeležava 14. godinu postojanja.

Pod sloganom „#IAppreciateMe” studenti će moći da učestvuju u 10 zanimljivih radionica kao što su: mjuzikl, psihodrama, start ap i druge.

Fokus ovogodišnje konferencije jeste samoaktuelizacija, ohrabrivanje i priprema mladih za predstojeće promene, podsticanje da razvijaju sopstvenu ličnost i samopouzdanje, i time postanu najbolja verzija sebe.

Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnost upoznavanja Beograda i razmena mišljenja sa svojim vršnjacima u ambijentu oslobođenom od predrasuda, rasizma, ksenofobije, homofobije, nasilja i govora mržnje. Učesnici će upoznati i stručnjake različitih profesija i biće podsticani na društveni aktivizam u sopstvenoj lokalnoj zajednici.

Prijava za učesnike festivala je otvorena do 4. aprila.

Za više informacija, možete posetiti sajt iswib.org.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

regionalni filmski festival

Filmski festivali regiona imaće svoje zajedničko prolećno izdanje

sljivovica na uneskovoj listi

Predat zahtev za nominaciju šljivovice na Uneskovu listu