fbpx

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Festival Fokus

23junCeo dan24Festival FokusBeograd

Detalji događaja

Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija (BAPUSS), 23 i 24. juna 2021. godine prvi put organizuje Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta – Festival FOKUS 21.

Festival Fokus je događaj koji objedinjuje obrazovanje, kulturu, umetnost i sport ističući značaj svih ovih segmenata kod studentske populacije.

Festival će se održati na platou ispred Beogradske akademije, u ulici Kraljice Marije broj 73.

Studenti, srednjoškolci i posetioci festivala FOKUS 21 moći će da učestvuju u
zanimljivom interaktivnom programskom sadržaju, gde će imati priliku da pokažu svoje znanje, vešine, kreativnost, sportski i takmičarski duh, osvoje vredne nagrade i pored svega dobro se zabave uz kulturno-umetnički i muzički program.

Ovo je jedinstvena prilika da se posetioci festivala informišu o dostignućima studenata Akademije, ali i o informatičkoj inovaciji BAPUSS-a, koja predstavlja jedinstveni servis za studente na čitavom Balkanu.

U pitanju je ADA – Akademska digitalna asistentkinja, virtuelni čet-bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji. U prostorijama BAPUSS-a mogu se posetiti izložbe starih diploma BAPUSS-a, ali i radova, slika i fotografija studenata Odseka za umetnost i dizajn. Biće moguće pohađati besplatne radionice poslovnih veština Odseka za poslovne i informatičke studije.

Iz BAPUSS-a ističu da su posebno ponosni na Sajam privrednika, koji se za ovu priliku organizuje prvog dana festivala (23. juna 2021. godine) na platou ispred Akademije, na kome će učestvovati 65 uglednih privrednika iz cele Srbije, a povodom 65 godina duge tradicije strukovnog obrazovanja.

U okviru sportskog dela festivala, u saradnji sa prijateljem festivala Sportskim Centrom „Olimp“ organizuje se srednjoškolski turnir u basketu i šutiranju trojki.

U muzičkom delu festivala posetioce će zabavljati: Gudački kvartet Habanera, „Street art bend“ Balkanski mentalitet, muzički bend Če, ali i popularni muzički sastav Denis i Obule.

Vreme

23. jun 2021. - 24. jun 2021. (Ceo dan)(GMT+02:00)

Lokacija

Beograd

Other Events

Get Directions

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja