fbpx

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Blisko

30sepCeo dan06oktBliskoNovi Sad

Detalji događaja

Drugi festival kamerne muzike „Blisko!“, iza kog stoji svetski virtuoz na violini, Stefan Milenković, biće održan u Novom Sadu, od 30. septembra do 6. oktobra.

„Blisko!“ je festival stvoren sa idejom da okupi vrhunske muzičare kamerne scene i u duhu intimnog i neposrednog muzičkog stvaralaštva, pruži publici nesvakidašnje muzičkog iskustvo u izvođenju najlepših i najzahtevnijih dela klasičnog repertoara kamerne muzike.

Kao jedan od najtraženijih solista današnjice, Stefan Milenković udružuje snage sa svojim kolegama i tako započinje tradiciju festivala kamerne muzike, u jednoj od najmodernijih koncertnih dvorana u Evropi.

U Gradskoj koncertnoj dvorani tokom četiri koncertna dana publici će se predstaviti najprepoznatljivija imena kamerne scene, svetske klase, među kojima su violinisti Stefan Milenković, Robert Lakatoš, Una Stanić i Sofija Glavičić, pijanisti Rita Kinka i Đuzepe Albaniz, violončelisti Nemanja Stanković i Dmitrij Kuzov, violisti Jožef Bisak i Gi Ben-Zioni i klarinetista Ognjen Popović.

Vrhunski muzičari će izvesti dela najznačajnijih kompozitora kao što su G. F. Hendl, J. Hajdn, J. Brahms, J. Raf, Đ. K. Menoti, F. List, D. Šostakovič, A. Pert, R. Šuman.

Sve do 16. septembra u toku je akcija 3+1 gratis, stoga se ulaznice za sada, mogu pronaći samo na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu, u Novom Sadu.

Više informacija o festivalu „Blisko!“ biće dostupno na sajtu sala.rs

Vreme

30. septembar 2023. - 6. oktobar 2023. (Ceo dan)(GMT+02:00)

Lokacija

Novi Sad

Other Events

Get Directions

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja