in

Beogradski dani porodice od 13. aprila do 15. juna na više lokacija u gradu

Beogradski dani porodice

Beogradski dan porodice su prošle godine organizovani prvi put, a ova manifestacija je proglašena za manifestaciju od posebnog značaja za Grad Beograd. 

Ove godine će manifestacija Beogradski dani porodice trajati osam sedmica, od 13. aprila do 15. juna, s tim što će 15. maj – Međunarodni dan porodice, biti posebno obeležen. Zvanično otvaranje manifestacije će biti u subotu, 13. aprila, u 11 sati.

Od Terazijske česme do Kalemegdanske tvrđave, zatim gornji i donji Kalemegdan, Park vojvode Vuka, pa sve do Studentskog parka sa svim sporednim, bočnim i ulicama Knez Mihailove jesu mesta gde će dva meseca biti realizovan raznovrstan program, sa nastupima kulturno-umetničkih društava, pevača, glumaca, prikazom pozorišnih predstava, sportskih sadržaja i svega onoga što nam omogućava da budemo radosni, veseli i da provedemo vreme sa svojim bližnjima. Udarni će biti vikendi, ali će i u toku sedmice biti mnogo programa i sadržaja – najavljeno je iz uprave grada Beograda.

Manifestacija će imati 18 tematskih zona na više lokacija, pre svega u pojasu od Trga republike, preko Knez Mihailove ulice pa sve do Kalemegdana. Na tim lokacijama će biti postavljeno 10 bina.

Planirano je da se na centralnoj bini na Trgu republike organizuju veliki večernji koncerti. U sklopu manifestacije biće održani i već tradicionalni događaji, kao što su Karneval brodova, Ulični karneval i Kolektivno venčanje. Biće organizovano više od sto koncerata klasične, džez, bluz i pop-rok muzike, kao i preko 50 bioskopskih projekcija na otvorenom i više od 30 pozorišnih predstava.

Više informacija i prezentacija manifestacije Beogradski dani porodice dostupni su na sajtu beograd.rs.

Naslovna slika: beograd.rs


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Beograd

Dani Beograda: Beogradu, s ljubavlju!

beogradsko proleće

Najava Festivala zabavne i pop muzike „Beogradsko proleće“