in

Prvi Vlasina fest od 1. do 3. jula

Vlasina Fest

Vlasina fest se organizuje prvi put ove godine od 1. do 3. jula sa ciljem promocije kupališta na reci Vlasini koje se nalazi u samom centru grada. Vlasina Fest će otvoriti i ovogodišnju sezonu kupanja.

Reka Vlasina zauzima posebno mesto u srcima Vlasotinčana. Oni je u šali često nazivaju i svojim morem i kažu „ko o moru sanja nek dođe u Vlasinu da se banja“. Vlasina je planinska reka i stoga je vrlo hladna, pa je tako u vrelim letnjim mesecima pravi raj za rashlađivanje.

Vlasina fest će dodatno obogatiti sadržaj na kupalištu, dakle pored kupanja i sunčanja posetioci mogu učestvovati ili bar posmatrati raznovrsne aktivnosti. Posebna preporuka za odrasle je Vlasinski spust, mini regata na kratkoj deonici, gde će za sve učesnike biti organizovan ručak na obali reke i druženje uz muziku.

vlasina fest 2022
Posetioce očekuju brojne aktivnosti

U subotu uveče biće organizovani koncerti sa glavnim zvezdama, Nišlijama, grupom Stereo Banana. Za najmlađe će tokom svih dana trajanja Vlasina festa biti organizovane interesantne trodnevne radionice škole cirkusa, u realizaciji udruženja Kreativni pogon iz Novog Sada.

Pored toga, održaće se i dvodnevne street art radionice, u kojima će moći da učestvuju i odrasli i deca. Očekuje se da će upravo ove radionice privući najviše pažnje posetilaca, jer Vlasotince ima nekoliko umetnika koji oslikavaju grad.

Program Vlasina Fest 2022.

vlasina fest program
Program: Vlasina Fest 2022

Naslovna fotografija: Turistička organizacija Vlasotince


♥ Ako vam se svideo tekst podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

bašta fest

Samo dođi na Bašta Fest

teatar u tvrđavi

Teatar u tvrđavi: Pozorište pod vedrim nebom na Smederevskoj tvrđavi