in

Novosadski sajam turizma od 17. do 19. novembra

Novosadski sajam turizma

Međunarodni Novosadski sajam turizma održaće se od 17. do 19. novembra, a centralna tema biće receptivni turizam regiona.  Zemlja partner će ove godine biti Crna Gora.

Tradicionalni, Međunarodni sajam turizma, do sada je bio jedan od stubova sajmova LORIST, a od ove godine, ne samo da će biti organizovan kao samostalna priredba, već će istovremeno biti vidljiv i na platformi Novosadskog sajma ExpoOnline.rs.

Ovim će, Međunarodni sajam turizma prvi put biti održan u hibridnom okruženju (u realnom prostoru Novosadskog sajma i virtuelnom prostoru platforme ExpoOnline.rs).

Od datuma ugovaranja učešća na Sajmu do kraja 2022. godine, svi izlagači su dobili priliku da ugovore B2B sastanke sa posetiocima koji nisu u prilici da budu fizički prisutni na događaju. Potpuna interakcija sa posetiocima i drugim učesnicima, omogućena je u vreme događaja na Novosadskom sajmu, od 17. do 19. novembra, a ponuda izlagača biće vidljiva publici do kraja godine.

Novosadski sajam turizma će ove godine biti usmeren na različite segmente:

B2B POINT – prilika za poslovne sastanke, upoznavanje sa profesionalnim kupcima, kao i povezivanje sa udaljenim tržištima, organizuje se za sve izlagače – pružaoce usluga u turizmu.

INICIJATIVE U TURIZMU – predstavljanje mogućnosti za finansiranje programa, projekata i inicijativa za razvoj turističke ponude.

DANI KARIJERE U TURIZMU – ponuda i potražnja poslova u turizmu (hoteli, ugostiteljski objekti… i studenti, radnici u turizmu).

IZBOR U FOKUSU – ponuda aranžmana koje nude turističke agencije, ski-centri, hoteli…

TURISTIČKI OMNIBUS: edukacije – prezentacije – promocije:

PRIZNANJA ZA DOSTIGNUĆA U TURIZMU – medalje, povelje, pehari – dodeljuju se za vrhunske rezultate u oblasti turizma po oceni Komisije koju formira Novosadski sajam. Vrednovanje će biti organizovano u susret Sajmu turizma. Komisija će rezultate objaviti tokom priredbe, kada će i priznanja biti uručena.

HORECA HUB – celina u kojoj se predstavljaju ponuđači opreme i pribora za hotele, restorane i kafee, ali i organizuju sastanci sa profesionalnim kupcima (investitori u hotelsko-ugostiteljske objekte; arhitekte; dizajneri…).

GASTRO IZAZOVI – segment u kojem se predstavlja ponuda gastro-regiona, uz nastup proizvođača hrane i pića i profesionalnih kuvara, konobara, barmena, poslastičara… koji će se takmičiti pred domaćim i međunarodnim sudijama i publikom.

AKTIVIZAM ZA TURIZAM – predstavljanje građanskih incijativa od značaja za valorizaciju, očuvanje i promociju turističkih vrednosti.

DIGITALNO PUTOVANJE – kreirano je kao segment za online ponudu i rezervaciju smeštajnih kapaciteta, ali i virtuelno predstavljanje potencijalnih doživljaja na izabranim destinacijama.

Posetioce očekuju last minute ponude za zimovanja, first minute ponude za letovanja, sajamski popusti, kao i poklon-igra.

Radno vreme od 10:00 do 19:00 časova
Cena ulaznice: 350 dinara


Pogledajte i kalendar sajmova koji se održavaju do kraja godine na Beogradskom sajmu, Sajmu u Novom Sadu i Šumadija sajmu u Kragujevcu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

dan mladog portugizera mackov podrum 2019

Dan mladog portugizera 18. novembra u Irigu

novosadski jazz festival

Novosadski Jazz Festival od 16. do 19. novembra