in

Influencer Marketing Summit u oktobru u Beogradu

influenser marketing summit

Prvi Influencer Marketing Summit, održaće se 18. i 19. oktobra 2022. godine, u beogradskom BelExpo centru, najavili su organizatori.

Influencer Marketing Summit nastao je kao ideja kompanije Ninamedia i BIT Events agencije, shodno potrebi tržišta koje sve više upotrebljava upravo ovaj savremeni oblik marketinga. Na jednom mestu okupiće se predstavnici državnih, pokrajinskih i lokalnih institucija, predstavnici kompanija iz različitih oblasti, influenseri, stručnjaci iz oblasti digitalnog i influenser marketinga, predstavnici medija, organizacija, akademskih zajednica i sami učesnici samita.

Cilj samita je da se kroz dva dana održavanja, pokrene diskusija o načinu i mogućnostima međusobne saradnje, teorijskim i praktičnm aspektima iz oblasti influenser i digitalnog marketinga, razmenama dosadašnjih iskustava, uticaju i značaju influenser marketinga, inicijativi za angažovanjem influensera i njihovom uključivanju u marketing planove različitih kompanija, problemima koji se javljaju i načinu njihovih rešavanja, bavljenje influenser marketingom kao svojevrsnim zanimanjem, rezultatima koji se postižu, a čime će Srbija i region steći događaj svetskih rangova koji prati savremene teme u privredi i društvu.

Program samita podrazumeva predavanja i panel diskusije u kojima će učestvovati predstavnici kompanija kroz razmenu iskustava sa influenserima, stručnjaci iz oblasti influenser marketinga, profesori iz oblasti marketinga, predstavnici državnih institucija i organizacija. Interaktivna predavanja vrhunskih stručnjaka odgovoriće na mnoga pitanja koja se tiču značaja influenser marketinga kao najsavremenijeg oblika, njegove upotrebe u marketing strategijama različitih kompanija i svesnosti društva o postojanju ovog zanimanja.

Učešće u programu zauzeće i najpoznatiji influenseri u regionu, a sam program pokriće različite teme koje influenseri svakodnevno predstavljaju svojoj publici.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

empple festival

Empple festival: Look back. Move forward.

gospojina novi bečej

Gospojina 2022: Dođi i provedi se